Winbet Слот Турнир със 150 000 лв. Награден Фонд

Winbet Слот Турнир със 150 000 лв. Награден Фонд
Оценете тази статия

Грабнете печалби до 150 000 лева, както и безплатни игри в слот турнира на Уинбет. В него участват всички игри на EGT Digital. Промоцията започна на 1 март и ще приключи на 3 април 2023 година. Всеки регистриран играч ще получи една точка на всяка стойност от 10 лева в направен залог на някоя от гореизброените игри. Събраните точки ще са активни за печалбите, разпределени във всичките видове класации, като това се отнася и за финалното генерално класиране.

Заедно със страхотните печалби, ще имате шанса да печелите и от джакпотите от следните системи: Bell Link, Clover Chance и High Cash.

Ежедневно, първите сто клиенти по точки ще си разделят награди на стойност от 500 лева, а печалбата на първенеца в класирането ще е 500 лева. Играчите, които се класират на някое от местата между 101 и 300, печелят общо десет free spins за една избрана слот игра.

За всяка седмица, първите 500 играчи ще се отличат с финансови възнаграждения и безплатни завъртания, а този, който заеме първото място, ще бъде награден с 1000 лева.

Голямата награда за генералното класиране е обявена за 5000 лева, а подгласникът на победителя ще получи 2500 лв., а третият – 1000 лв. Спечелените суми се добавят към сметките на играчите и по този начин те могат да ги използват без ограничения. Пълният списък на правилата и условията можете да откриете на winbet.bg. Слот-турнир за пореден път ще радва играчите на WINBET, като за целта са набавени различни възможности за печалби.

Това е дейност за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg