Winbet Happy Hour 2023 – Вземи до 100лв. FreeBet

Winbet Happy Hour 2023 – Вземи до 100лв. FreeBet
Оценете тази статия
Нима има човек, който не обича Happy hour? Точно по този повод WINBET иска да зарадва своите активни играчи, които всеки уикенд през този месец от 20:00 до 23:00 часа ще могат да се присъединят към бонуса “Happy Hour”, поставяйки квалифициращ залог на подбрани рулетки на Evolution. Промоцията стартира на 4 март и ще приключи на 26 март.Залагайте на някоя от следните маси, които са включени в промоцията: Auto-Roulette VIP, Immersive Roulette, VIP Roulette, Auto-Roulette, Roulette и Speed Roulette. В рамките на промоцията за квалифициращ залог е валиден този, който е поставен в рунд с едно от печелившите числа – 20 или 23. Залогът трябва да бъде направен в определен рунд, в който горепосочените числа фигурират.

За минимална стойност на всеки залог е нужно да използвате сумата от 2 лева, като за всеки един квалифициращ залог, играчът ще се сдобие с 10 лева в секция Казино На живо. Имате шанса да получите сумата от 100 лева до края на промоцията. Ако имате създадени залози над 24 числа, тогава те автоматично ще се броят за нерискови и няма да бъдат зачетени като квалифициращи.

Екипът на WINBET не изисква от вас наличен нов депозит, за да бъде приет безплатният залог. Имате един ден за активирането му, като точно толкова е и срокът за използването му. Ако не бъде използван в този период, той се счита за невалиден.

Това е дейност за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.