Winbet Висша Лига Турнир за 100 000 лв.

Winbet Висша Лига Турнир за 100 000 лв.
5/5 - (1 vote)

Winbet, български сайт за спортни залози, е домакин на нов спортен турнир с общ награден фонд от 100 000 лева. Състезанието е посветено на английската Висша лига, най-гледаната футболна лига в света, и в него могат да участват всички активни клиенти на сайта. Играчите ще имат възможност да се борят за голямата награда на турнира, докато се наслаждават на любимите си футболни мачове от английската лига. В следващите редове ще предоставим повече подробности за новия спортен турнир, неговите правила и условия, как да участвате и какви са наградите.

Турнирът ще започне на 1 март 2023 г. и ще продължи до 28 май 2023 г. – последния ден от 38-ия кръг на английската Висша лига. За турнира ще се считат само залози, направени в разделите „Спорт“ и „На живо“, които включват мачове от английската Висша лига. Няма ограничения относно минималния коефициент за залог, минималната сума на залога или броя на направените залози.

За да се включите в турнира, залогът трябва да бъде единичен, множествен или система. Ако направите залог с бонус средства, той няма да бъде зачетен в промоцията. Залози, направени при 0% марж, също няма да бъдат взети предвид. Същото важи и за залозите с кеш аут. Winbet предлага и опцията „Ранно изплащане“, която се появява при преднина от два гола. Печелившите залози, направени чрез опцията „Ранно изплащане“, които не са довели до печалба, обаче няма да бъдат отчетени в турнира.

А сега нека разгледаме по-отблизо наградния фонд на турнира в Winbet. Операторът предлага награди не само за крайното общо класиране, но и за временното класиране след всеки кръг. Например, победителят във всеки кръг ще получи награда от 5000 лева, а неговите последователи ще получат съответно 3000 и 2500 лева. Наградите продължават до 100-то място и шансовете за печалба са отлични, особено ако сте добри в прогнозирането на мачове от Висшата лига и имате малко късмет.

В генералното класиране наградата за първото място е 8000 лева, а за второто и трето място наградите са съответно 5500 лева и 4000 лева. Наградите тук продължават до десето място, като десетият взима 750 лева.

Като цяло турнирът предлага забавен и вълнуващ начин за любителите на спортните залози да се включат в любимия си спорт и да спечелят големи награди. С щедър награден фонд и широка гама от опции за залагане, турнирът на Winbet English Premier League определено си заслужава да бъде разгледан от всеки, който иска да добави малко вълнение към своите спортни залози.