Уинбет Бонус Стоичков за Шампионска Лига

Уинбет Бонус Стоичков за Шампионска Лига
5/5 - (1 vote)

Включете се в поредното предизвикателство на WINBET! Всеки губещ залог, чиято стойност е 20 лева или повече, може да ви донесе конкретен бонус във вида на безплатен залог, изтеглен от легендата Христо Стоичков. Залогът трябва да е регистриран в раздел „На живо“, само за мачовете от Шампионска лига. Промоцията вече започна на 14 февруари и ще продължи до 23 февруари.

За квалифициращ залог е считан единствено първият направен.  Множествени залози и системи не се зачитат, както и залози, направени с бонус средства. Трябва да имате сумата от поне 20 лева, за да се състои квалифициращият залог. Минималният коефициент за квалифициращите залози е 1.30.

Бонусът може да бъде достъпен само, ако залогът е губещ. Отменени или залози, при които е използван Кеш-аут, се считат за невалидни. Крайната стойност на бонуса се избира от Организатора случайно. Играчите могат да проверят по всяко време стойността му в раздела „Бонус Стоичков“.

Всичките правила за участие в бонуса са налични на сайта на WINBET.

Кога ще получа Безплатния залог?

Налага се да активирате безплатния си залог. За целта влезте в „Моите оферти“ и се уверете, че нямате вече активиран бонус за спортния раздел. Необходим ви е минимален коефициент с поставен залог 1.01.

Разрешено е Безплатният залог да бъде използван за единични, множествени и комбинирани залози, а сумата му може да се заложи на един път или в различни залози.

При спечелен залог клиентът ще има достъп до нетната печалба в своята сметка. Сумата на безплатния залог няма да се начисли.

Не бива да използвате Кеш-аут, тъй като в такъв случай сумата на безплатния залог ще се приспадне. Ако спечелената сума се окаже по-ниска или има равенство със сумата на безплатния залог, никакви средства няма да бъдат добавени към баланса ви.

Потребителите имат един ден за активация на безплатния залог и един ден за използването му. Системата ще генерира залога ви като изчерпан, ако не го употребите в срок.

Ако играч/и си позволят да нарушат правилата на настоящия бонус, всички залози ще бъдат считани за невалидни.

Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.