Winbet Турнир Шампионска Лига за 100 000лв.

Winbet Турнир Шампионска Лига за 100 000лв.
Оценете тази статия

Шампионската лига се завърна и по този повод WINBET стартира турнир, специално за спорните запалянковци, които обичат да поставят залози на любимите си футболни отбори. Турнирът се провежда на сайта winbet.bg, а общият награден фонд е 100 000 лева.

Турнирът започна на Деня на влюбените. Краят му е на 11.06.23 година. Той ще бъде проведен на четири етапа. В рамките на промоционалния период ще се броят залози с лични средства, предварителни такива и залози от секцията „На живо“. Важно уточнение: залозите трябва да са единствено от Шампионската лига.

Клиентите нямат ограничения относно минималния коефициент на залагане, броят или вида на направения залог. При поставен залог с помощта на бонус средства или такъв с 0% марж, няма да бъде валиден. Трупайте точки за всеки спечелен залог, които ще се изчисляват по определена формула, с която можете да се запознаете в сайта на WINBET. Всеки участник ще бъде класиран след края на всеки етап от турнира според броя точки.

Играчът, който се класира първи ще се сдобие със сумата от 5000 лева, вторият ще спечели 3000 лева, третият в класирането грабва 1000 лева и т.н. С премии ще бъдат наградени потребителите, класирали се на първите сто позиции. Този, който застане начело на генералното класиране, печели сумата от 7 500 лева.

След като даденият кръг бъде финализиран, играчите ще получат достъп до печалбите си в срок от 24 часа. Спечелените премии могат да се използват наведнъж или във вид на няколко залога, направени за мероприятията в разделите Спорт и На живо, налични в уебсайта winbet.bg

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.