Winbet Турнир Първа Лига с до 100 000 лв. Награди

Winbet Турнир Първа Лига с до 100 000 лв. Награди
Оценете тази статия

Забавлението е по-близо от всякога с новия WINBET турнир „Първа лига“, който започна на 10 февруари и ще приключи на 31 май. Отново всеки активен потребител на winbet.bg има право да се включи в турнира. Наградният фонд достига до 100 000 лева. Единственото стриктно изискване за участие е доброто настроение. Осигурете си печалби с мачове от „Първа лига“ в България.

Залозите от раздели „На живо“ и „Спорт“ са част от турнира, като нека не забравяме, че правилата на турнира са единствено за срещите от българската “Първа Лига“. Също така квалифициращите залози влизат в периода на промоцията. Няма никакви наложени ограничения относно минималния коефициент за залог, минималната сума за залог и общия брой на залозите. Под квалифициращи залози се имат предвид единични, множествени залози и системи. Ако направите залог чрез бонуси, то тогава той няма да бъде зачетен, а направен залог с 0% марж също няма да се зачита.

Направени кеш-аут залози ще бъдат зачетени. Правейки всеки следващ залог, потребителят ще получи точки, които ще бъдат пресметнати по следния начин: Броят точки е равен на Нетната печалба (Коефициент). Нетната печалба се равнява на общата печалба, извадена от сумата на направения залог. Коефициентът е равен на общата печалба, разделена на сумата на залога.

Ако акаунтът ви е в евро, тогава натрупаните ви точки ще се умножат по 1.95583. Ако нетната ви печалба е отрицателна, няма да се зачита.

Класирането в промоцията се изчислява от броя точки на участниците в него, а ако има равен резултат, потребителите с еднакви точки си поделят общата печалба. Можете да следите по всяко време на кое място сте в класирането в сайта на WINBET. Спечелените ви награди ще се добавят във вид на безплатен залог до 24 часа, след като е приключил кръгът.

Условия, по които се разиграва Безплатният залог

Можете да активирате своя безплатен залог в раздела „Моите оферти“. Напомняме, че нямате право на вече съществуващ активен бонус за секцията „Спорт“. Залозите важат за спортните мероприятия в „Спорт“ и „На Живо“ в уебсайта на WINBET.

Нужен ви е минимален коефициент, за да направите залог. Неговата стойност е 1.01. Можете да залагате общата сума на безплатния си залог наведнъж или да я разпределите в отделни залози.

Имате печеливш залог? Наградата ще бъде получена в баланса ви, като няма да имате ограничения за използването ѝ.

Употребявайки Кеш-аут, сумата на безплатния залог бива приспадана от печалбата ви. Ако се окаже, че печелившата сума е по-ниска или е изравнена на стойността на безплатния залог, няма да получите нови средства към сметката си.

Дейността е за лица над 18 години. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

За повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове посетете nra.bg и на winbet.bg.