Winbet 3x Bonus Wheel – Завърти и Можеш да Спечелиш

Winbet 3x Bonus Wheel – Завърти и Можеш да Спечелиш
Оценете тази статия

Февруари е идеалното време за получаване на бонуси от WINBET. Ако все още не сте регистриран потребител в сайта на winbet.bg, сега е моментът да го направите! Всеки регистриран играч може да опита късмета си и да спечели бонуси, като завърти „3x Bonus Wheel” всеки ден през настоящия месец. Стартът на промоцията беше на 1 февруари, а краят е на 1 март. Имате на разположение един месец за невероятни бонуси и вълнуващи изживявания.

Колелото може да бъде завъртяно по един път дневно за срок от 24 часа. Щом играчът го завърти, той ще се сдобие с три на брой оферти, от които избира само една, а останалите няма да бъдат достъпни.

След завъртането на колелото преминете към секцията „Към моите оферти“. Там ще намерите бутон, който ще ви отведе към въпросните три оферти. След като се спрете на желаната от вас, влезте в профила си и я активирайте. Важно е да знаете, че нямате право да променяте избора си.

Печелившите играчи могат да получат кеш бонус, FreeBet за Live Казино или Спорт, както и безплатни игри. Наградите не са обвързани с наличието или отсъствието на депозит.

Повече информация относно бонуса можете да прочетете в уебсайта на WINBET. Правилата и условията са достъпни по всяко време. На 1 март, 00:30 часа се осъществява последното завъртане на колелото в рамките на промоцията.