Winbet Бонус Стоичков – Вземи Безплатен Залог

Winbet Бонус Стоичков – Вземи Безплатен Залог
Оценете тази статия

Световното вече започна, а вие нямате търпение да направите своите залози? Искаме да ви уведомим, че абсолютно всеки един залог на стойност 20 лв. или повече, който е предназначен за раздела „На Живо“ на мачовете от Световното първенство в Катар, ви дава бонус, който представлява безплатен залог, изтеглен от легендата Христо Стоичков. Промоцията стартира от 20.11.22 г. и продължава до 18.12.2022.

Какви са условията и правилата?

За всеки единичен залог „На Живо“ на мач от Световното, потребителите ще се сдобият с бонус, който на практика е безплатен залог, изтеглен от Стоичков. Първият поставен залог важи за квалифициращ такъв.

Единствено единичният залог се смята за квалифициращ. Множествен залог, както и системи няма да бъдат зачитани.

Залози, извършени с помощта на бонус средства също няма да бъдат зачитани в промоцията.

Минималната стойност на един квалифициращ залог ще е 20 лева. Минималният квалифициращ коефициент на залог е 1.30.

Бонусите ще бъдат достъпни за загубил или печеливш залог. Такива, които са отменени изцяло или наполовина или залози, при които е активирана функцията Кеш аут, категорично няма да бъдат зачетени.

Организаторът има правото да определи каква ще бъде стойността на бонуса по случаен път, а след това потребителите ще могат да узнаят каква е тя, като уредят залога и прегледат страницата „Бонус Стоичков“.

Залози, които имат 0% марж няма да вземат участие в актуалните бонуси и по този начин няма да могат да участват в останалите промоции в уебсайта.

Ще получите безплатния си залог, след като изпълните няколко стъпки:

  • Влезте в „Моите оферти“ и го активирайте, като за целта не бива да имате какъвто и да било активен бонус, отнасящ се за раздела „Спорт“.
  • Той се отнася за всичките спортни събития от „Спорт“ и „На Живо“ на сайта на WINBET.
  • Минималният коефициент за поставяне на залози е 1.01.
  • Безплатните залози се използват само за единични, множествени и комбинирани залози.
  • Стойността от безплатния залог може да се заложи наведнъж, но и може да се разпредели в различни залози.
  • Ако залогът ви е спечелил, вие ще получите нетната стойност от него, която ще се добави в баланса ви и няма да имате ограничения за неговото използване. Няма да бъде причислена стойността на безплатния залог.
  • Използвайки Кеш-аут, стойността на вашия безплатен залог ще се приспадне от печалбата.
  • Ако отмените залога си, няма да получите начислена стойност.

В рамките на един ден трябва да активирате безплатния си залог. Когато той бъде активиран, имате един ден на разположение, за да го използвате. Ако бонусът не се използва в рамките на деня, тогава той ще се смята за изчерпан.