Winbet Бонус 4-4-2 - Вземи 4-ри награди

cover photo

Само на сайта на WINBET с помощта на четири единични квалифициращи залога, всички потребители могат да се сдобият с цели четири бонуса от  "Бонус Христо Стоичков", които ви позволяват да участвате в жребий за два нови телевизора. Промоцията стартира от 20.11.22 г. и ще приключи на 18.12.2022 година.

Какви са правилата и условията?

Когато направите по-горе посочените квалифициращи залози в раздела "На Живо", които се отнасят за „Бонус Христо Стоичков“, както и получените четири бонуса от същата промоция, ще получите талон, чрез който ще участвате в жребия. Той ще се тегли до 24 часа след края на финалния футболен двубой от Световното първенство.

Клиентите ще получат актуални данни за броя на талоните в срок от 24 часа, след като бъде получен всеки един 4-ти бонус от раздела „Бонус Христо Стоичков“.

Победителите ще се определят по случаен път, а техните имена ще се съобщят незабавно след изтеглянето им.

Права на Организатора

Организаторът може да извършва промени в правилата и сроковете на промоцията. Той не отговаря неизползвани или изтекли бонус оферти.

При извършени нарушения от страна на клиента, Организаторът има правото да наложи санкции и да приспадне от натрупания баланс в сметката на нарушителя.

Ако участник или няколко участника нарушат правилата, Организаторът има право да ограничи или спре достъпа до бонус офертата.

Виж Още

5/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

+18 | Важат условия и правила
550лв. Бонус
Бонус Код: ****** ВХОД

КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА

Над 100 БОНУС ОФЕРТИ те очакват в Betindex!
wheel-of-fortune