Winbet Бонус Застраховка за Множествени Залози

Winbet Бонус Застраховка за Множествени Залози
5/5 - (1 vote)

Ако сте изгубили залог и сте били много близо до печалбата, това не е краят! WINBET ще ви подари един безплатен залог. Ако потребител направи множествен залог на секция Футбол от поне три селекции и само една от тях загуби, тогава клиентът получава бонус „Застраховка Колонка“. Той представлява безплатен залог, който се определя като процент от крайната стойност на залога. Промоцията е активна от 15.11.2022 до 31.12.2022 година.

Условия и правила на промоцията

Квалифициращи залози са тези, които ще бъдат поставени на футболни залози, отговарящи от 3 до 30 селекции. Техният минимален коефициент следва да е 1.50.

В настоящия бонус няма да се признават Азиатски хендикап, Азиатски гол линии и Равенство Няма Залог.

„Застраховка Колонка“ важи ще важи само за залози, направени преди старта на даденото събитие.

Ако използвате Кеш аут няма да можете да получите Застраховка Колонка.

Минималната стойност на поставения залог е 5.00 лева.

В раздела „Моите оферти“ ще можете да достъпите до безплатния залог „Бонус Застраховка“ във вашия профил след уреждане на селекциите.

Залози, които са направени с безплатен залог няма да бъдат зачетени за настоящата промоция, а залози, които са направени с помощта на бонус средства ще бъдат зачитани.

Клиентите могат да заложат най-много 1000 лв. на „Застраховка Колонка“, като промоцията не е валидна за залози, които имат 0% марж.

Какви права има Организатора?

  • Организаторът има пълното право да прави промени в настоящите правила и срокове на промоцията във всеки удобен момент.
  • Организаторът категорично не отговаря за вече изтекли или неизползвани бонус оферти.
  • При извършени нарушения, Организаторът има право да забранява или ограничава достъпа до уебсайта на злоупотребили потребители, както и да налага съответни глоби и санкции.