Winbet Бонус Краен Победител – до 2000лв. Free Bet

Winbet Бонус Краен Победител – до 2000лв. Free Bet
5/5 - (1 vote)

Заложете за победителя на Световното първенство в Катар и грабнете до 2000 лв. безплатен залог. Промоцията е налична от 01.11.22 г. до 29.11.2022, само на winbet.bg.

Нека видим правилата и условията:

Към тази промоция влизат всички залози, които ще бъдат поставени в раздел “Дългосрочни” за победителя на Световното първенство. По време на промоцията потребителите ще имат възможността да правят залози за финалния победител, а за квалифициращ залог ще се счита първият, който е поставен.

Единичните залози се смятат за квалифициращи, а множествени залози и системи не се броят. Няма да бъдат зачетени и залози, направени с бонус средства.

25 лева е минималната стойност на квалифициращ залог.

Няма да участват залози с Кеш-аут, както и напълно или наполовина отменени такива. В промоцията са валидни залози, направени само в обявения срок.

Потребител, който има квалифициращ залог, има шанс да се сдобие с от 5 до 2 000 лв. безплатен залог. Съответният процент и минималната стойност на залога се разпределя от групата, в която е попаднал.

Безплатните залози се добавят в акаунта на потребителите до 24 часа след като е избран победителят в Световното първенство.

Трябва да изпълните няколко условия, за да може безплатният залог да постъпи във вашата сметка:

  • Активирайте го от раздел „Моите оферти“ чрез бутона „Активирай“. Не е разрешено да притежавате вече активен бонус към „Спорт“.
  • Залогът е валиден за всички събития от разделите „Спорт“ и „На Живо“ на сайта на WINBET.
  • 1.01 е минималният коефициент за залози.
  • Безплатният залог може да бъде използван за единични, множествени и комбинирани залози, като неговата стойност се залага по два начина – на един път и разпределена в различни залога.
  • В случай че залогът ви е спечелил, единствено вашата нетна печалба ще се добави към баланса ви, а стойността на безплатния ви залог няма да бъде добавен.

Ако потребителят реши да използва Кеш-аут, тогава стойността на залога ще се приспадне от сметката на цялата печалба. Няма да бъде начислена и сума, ако отмените залога си. Необходимо е безплатният залог да бъде активиран в срок на 1 ден, след което трябва да бъде използван за още един ден. Ако това не се случи, той ще бъде изчерпан.