WINBET Стартира Теглене Чрез Cashterminal

WINBET Стартира Теглене Чрез Cashterminal
5/5 - (1 vote)

WINBET дава старт на допълнителна услуга към Cashterminal, която позволява изплащането на печалби. Чрез тази допълнителна функция, потребителите имат възможността да се сдобият с печалбите си по възможно най-бързия и удобен начин. Абсолютно всеки един потребител на уебсайта на WINBET може да се възползва от възможността за теглене с Cashterminal, която можете да откриете в раздела Банка, който от своя страна стои в потребителския ви профил.

 

Длъжни сме да отбележим, че с въвеждането на тази функция, клиентите на winbet.bg без никакъв проблем могат да изтеглят парични суми до 5000 лева, като това може да се случи за срок от 24 часа. Веднага след като поръчката бъде обработена, въпросната сума ще е налична във всички обекти на Cashterminal, предлагащи услугата.

 

Целта на разширяването на портфолиото услуги, предлагани от Cashterminal е доказателство за лоялността и грижата на WINBET, към верните потребители на сайта. Смело можем да заявим, че тази стъпка съвсем успешно продължава партньорството, изградено между Cashterminal и WINBET. Първоначално потребителите имаха възможността да депозират своите средства за всяка една игра на WINBET с помощта на наличните платежни терминали, но към днешна дата е невъзможно прогресът да не бъде забелязан.