Efbet Депозит с А1 – Как се прави?

Efbet Депозит с А1 – Как се прави?
Оценете тази статия

 A1 е иновативен дигитален метод за депозит от едноименния телефонен оператор. Причината да говорим за него обаче е, че все повече сайтове за залози използват продукта като метод за депозиране. Един от тези букмейкъри е Efbet. Именно затова ще ви покажем как да депозирате чрез ваучер A1 и има ли ползи и недостатъци.

Кой може да използва А1 като метод на депозит?

За да депозирате средства в букмейкъра Ефбет трябва да сте абонати на А1 и да имате активен договор към оператора. Разбира се, необходима ви е и регистрация в платформата на Ефбет. Имайте предвид, че ако искате да използвате тази услуга, трябва да се намирате на  територията на страната. Опитите да я използвате зад граница няма да се увенчаят с успех.

Как да депозирам средства с A1 метод?

За да се възползвате от новият метод, предложен от Ефбет е необходимо да изпълните няколко кратки стъпки.

  • Влезте в профила си или се регистрирайте, ако все още нямате акаунт в системата
  • Изберете бутона депозит, който ще откриете в горният десен ъгъл, след като си влязъл в системата.
  • Изберете опцията за депозит с А1
  • Изберете сумата за депозит, както и актуален телефонен номер към компанията.
  • Ще получите SMS с 6-цифрен код за верификация, който да въведете в указаното поле.

За въвеждането на получения код имате на разположение 24 часа, след което той ще стане неактивен. При успешна верификация вашият депозит ще бъде кредитиран автоматично по сметката ви в сайта на Ефбет, а сумата на депозита ще се отрази в месечната ви фактура към оператора. Максималната стойност на средствата, които може да депозирате наведнъж е 30лв., а за един календарен месец може да заредите най-много 100лв.

Заключение

Като заключение можем да кажем, че са похвални усилията на Ефбет да направи платформата още по-достъпна и удобна. A1 депозирането е бърз метод, който няма да изисква да имате заредени пари в банкова сметка или електронен портфейл – просто вашите депозити ще бъдат начислявани към фактурите ви. Това го прави незаменим помощник за тези от вас, които нямат под ръка средства за залог, а им трябват спешно. Единственото негативно е, че размерът на депозитите не е голям, но винаги може да допълните банката си после.