Специални пазари за Висшата лига в Winbet

Специални пазари за Висшата лига в Winbet
Оценете тази статия

В winbet специалните залози нямат почивка – дори през седмицата. 37-мият кръг може да затегне възлите около класирането за Шампионската лига и другите европейски надпревари. Головете, картоните и корнерите отново са с двойни оферти за предпоследния кръг от Висшата лига.

Головете валят отново

През последните няколко седмици головете буквално валят. Повече от половината отбори в първенството вече изпълниха целите си за сезона и в момента нямат за какво да се борят и така настана същинско голово шоу. Последните два кръга бяха отбелязани по 32 попадения всеки. Така общият брой от началото на сезона головете стават 965, което прави по 26.8 на кръг. Офертите в Winbet тук са Над 27.5 гола с коефициент 2.40 и над 32.5 гола, който има коефициент от 4.25.

Малко картони

Положението с картоните далеч не е розово. През изминалата седмица бяха вдигнати 25 жълти и три червени картона. В 36-тия кръг нямаше изгонени футболисти, а жълтите картони бяха само 18. Така средните показатели по тези критерии слязоха до 29.26 жълти и 1.28 червени. Подобно движение с числата сме виждали и друг път, затова не бива да мислим, че тенденцията ще се запази. Winbet дава коефициент от 2.25 за над 31.5 картона и 2.50 за Над 32.5 картона.

Множество корнери

Макар и преди да сме ставали свидетели на множество корнери, то в последните седмици числата са още по-сериозни. Уикендът преди 10-ти май доведе до 126 ъглови удара, а 36-тият кръг предложи общо 121. Средните стойности на мач достигнаха до 10.1, което е и най-високият показател от месец февруари насам. Тази седмица в Winbet можете да обърнете внимание на Над 96.5 корнера, който се котира при ставка 1.33, както и по-рискосвият залог от Над 102.5 корнера при коефициент 2.33. Но при честотата, с която се стига до ъглови удари напоследък и тази стойност трудно ще удържи. Все пак програмата предлага Нюкасъл (10.3) – Шефилд Юнайтед (10.8) и Челси (10.1) – Лестър (10.2). А също така абсолютните крале на корнерите Лийдс (11.7) гостуват на Саутхямптън (10).

За феновете на английския футбол от Winbet организират и специален турнир, наречен Winbet Open Premier League, който ще продължи до края на първенството във Висшата лига на Англия. Наградният фонд от надпреварата е на обща стойност от 55 555лв.

В турнира могат да вземат участие всички регистрирани потребители в платформата, които поставят единични залози на мач от Висшата лига, без да има броят или сумата на залозите, както и коефициентите.

Всеки участник в турнира печели точки на база неговата нетна печалба от залози, които влизат в месечното и генералното класиране на турнира, където можете да се борите за голямата награда от 5555лв.