Winbet Празничен Турнир с Кеш награди

Winbet Празничен Турнир с Кеш награди
Оценете тази статия

Winbet предлага поредната оферта, която е подготвил за празниците. Празничният турнир ще започне на 30 април и ще продължи до 9-ти май. В него могат да участват всички регистрирани потребители в платформата, които поставят залози в секция на Живо. Наградният фонд в играта Празничен турнир е на обща стойност 30 000лв.

Какви са условията за участие?

За да вземете участие в играта е необходимо единствено да сте регистрирани в Winbet. Няма да срещнете ограничения за броя на поставените залози, нито за минимален коефициент, нито пък за сума на залога. Турнирът ще се проведе на три етапа. За всеки поставен залог в сайта вие ще трупате точки, които се смятат на база нетната печалба и коефициентите на които са поставени вашите селекции. В зависимост от броя точки вие ще вземете участие в класацията, която след това ще определи кои участници ще продължат към следващият етап от надпреварата и кои ще вземат награди за текущия кръг.

Кога са етапите и какви са наградите?

Първият етап от турнира на Winbet ще се състои от 30-ти април и ще продължи до 3-ти май. В зависимост от точките, които потребителите са събрали в класацията, 2000 от тях ще продължат към втория етап. Първите 200 места от временното класиране пък ще получат парични награди. Тяхната стойност е от 10 до 1000лв.

Вторият етап на турнира е предвиден за периода 4-ти май – 6-ти май. Първите 1000 души по брой точки ще бъдат класирани за последното теглене, а за 200 най-добре представили се ще има парични награди, които са от 25 до 1250лв.

Третият етап ще започне на 7-ми май и ще продължи до края на турнира на 9-ти. В него ще бъдат избрани и крайните победители в играта. Участниците на първите 100 места в крайното класиране ще получат парични награди. За победителят е подготвена награда на стойност 2000лв. Вторият в класирането ще вземе 1500лв., а класираният на трета позиция ще грабне 1000лв.

Как да си взема парите?

Всички парични награди в турнира ще бъдат преведени в игралните сметки на участниците, а срокът за това е до 24 часа след края на всеки етап. Получените суми могат да бъдат използвани от всички потребители без ограничения.

Заключение

В този турнир, Winbet се е постарал да даде шанс на всеки обичащ спорта да направи своите предположения. Играта му в платформата ще бъде щедро възнаградена с една от предвидените награди. Ако и вие желаете да вземете участие и да премерите сили с останалите потребители, които ще се възползват от възможността, не губете време! Турнирът започна, а наградите очакват своя нов собственик.