Winbet: Продължава надреварата за място в Световното първенство

Winbet: Продължава надреварата за място в Световното първенство
Оценете тази статия

Третата и последна порция световни квалификации в зона Европа предстоят във вторник и сряда. Звучи странно, но от Топ 10 на световната ранглиста само Франция и Англия са лидери във своите групи. Останалите групи се оглавяват от представители на бившата Югославия и именно върху тях ще се фокусираме.

Кипър – Словения: Гостите ще опитат нова серия без загуба

Словения мина успешно през първата част от програмата в група 8 и след победа над хърватия и загуба от Русия влиза в серия, в която е задължително да излезе победител. Кипър пък от своя страна страда от редица проблеми в нападение и очаквано се закотви на дъното на таблицата.

Островният тим не е уцелвал вратата в продължение на 5 игрални часа. Те са печелили последно срещу този съперник преди близо 2 години и половина в Лигата на нациите с 2:1, но сега Словения нямат нищо общо с отбора, който бяха преди 30 месеца. Селекцията на Матяж Кек е фаворит във вторник вечер. Winbet оценява на 1.69 шансовете за победа на Словения. Можете да заложите и за чиста мрежа на Словения, предвид серията на Кипър, като коефициентът за това е 2.05. Можете да изберете също и възможността за „И двете полувремена под 1.5 гола“, която също се котира с 2.05 коефициент.

Черна Гора – Норвегия: Черна гора има само една загуба за последната година

След загуба от неочакваният лидер в група 7 – Турция, Норвегия получи сериозен удар по самочуствието. Същевременно Черна гора напълно очаквано пребори Гибралтар с 4:1. Не можем да кажем, че скандинавците биха се представили слабо, но загубата от Сърбия в баражите за европейското през октомври оставиха сериозна следа. Черна гора е с общ резултат от 6-3-1, без да предизвиква излишно внимание към себе си. Затова е добре да помислите върху варианта бившата югославска република да продължи своята победна серия, особено след като този двубой ще се състои в Подгорица. Winbet дава коефициент 4.50 за победата на Черна гора, но ако искате да се подсигурите с равенство, то Двоен Шанс 1Х се предлага с 1.90.

Гърция – Грузия: Грузинците не са виждали победа отдавна

Грузия изигра добри мачове със Швеция и Испания, но двете загуби я изпратиха директно на дъното на група 2. След точката, която взеха в Испания пък, гърците си отпочинаха в приятелска среща с Хондурас, която завърши 2:1. Така елините увеличиха своята серия без поражение на цели 7 мача. Макар южните ни съседи да не предизвикват фурор със своето представяне, то селекцията на Гърция е сериозен фаворит в срещата с Грузия. Затова и от Winbet оценят победа на домакините с коефициент 1.69.

Не забравяйте и, че със „залози на живо“ и функцията Кеш аут за тези мачове, можете да вземете участие в турнира Winbet Open Кешаут турнир, който е с награден фонд 50 000лв.