Winbet Open Кешаут с награден фонд 50 000лв.

Winbet Open Кешаут с награден фонд 50 000лв.
Оценете тази статия

Прогнозите на спортни събития са точно това: предвиждане на изход от срещата, който винаги е обвързан и с известна доза риск. Всичко, дори на пръв поглед сигурните събития могат да се объркат.

Например, ако треньорът на гостите реши, че предстоящ мач от евротурнирите е по-важен и спести сили на някои от титулярите. Или пък, ако домакините са играли тежък мач с продължения  в четвъртък, а се налага да се изправят срещу поредният си съперник в неделя, то е почти сигурно, че някои от звездите в отбора ще се отдадат на заслужена почивка. Ами моментите в които любимият ви отбор води с 1:0 като гост, но минути преди края на срещата остане с 10 души?

В непредвидими ситуации като тези е добре всеки от вас да прибегне до функцията Кешаут, която букмейкърът Winbet все повече усъвършенства.

Най-общо казано, дадената функция предлага прекратяване на залога преди действителното приключване на събитието както и преди да е известен крайният резултат. Ако изберете тази опция, то веднага ще можете да вземете процент от предполагаемата печалба или пък процент от поставеният залог. Можете да прилагате функцията както за предварителни залози, така и при събития на живо. Сумата, която ще ви бъде предложена се определя на базата на различни фактори, но със сигурност вие предварително ще бъдете оповестени каква точно ще бъде тя.

От казаното дотук можем да обобщим, че Кешаут всъщност действа като един вид застраховка срещу обрати в развоя на събитията. И нека си признаем, покрай пандемията тези обрати изобщо не са изключение. Както например мача от неделя, когато Лестър рано поведоха в резултата срещу Арсенал, но пък след половин час игра силите ги напуснаха и до края на мача успяха да пропуснат три гола. Тогава използването на Кешаут бе една изключителна възможност да спасите част от вложеното на Лисиците.

Cash-Out освен това ви дава и добра възможност да послушате вътрешният си глас и да ограничите загубите. Както например в Примейра лига, когато Порто и Спортинг си бяха вкарвали поне три гола в десет от последните 13 мача в първенството. Но от първият съдийски сигнал, до края на редовното време агресията във футболистите ескалира и битката приключи със два точни удара и цели 36 фаула. Което пък остави залогът за над 2.5 гола в срещата само едно добро предположение. В този случай, Кешаутът щеше да ограничи вашите загуби и вашата банка нямаше да пострада прекалено.

Използването на функцията Кешаут не изисква никакви познания, но все пак се предполага, че ще имате известна далновидност. Затова и Winbet е подготвил специален Cash Out турнир, който разполага с 50 000лв. награден фонд. В турнира вземат участие всички залози на живо, които са уредени чрез използването на Кешаут. Няма ограничение нито в броя, нито в размера на вашите селекции, единственото изискване е те да бъдат направени с реални средства.

В зависимост от размера на вашите нетни печалби от всеки един залог, вие ще спечелите точки с които да бъдете класиране в дневеното и генералното класиране за турнира.