Winbet Бонус – 20лв. за Всеки Гол на ЦСКА

Winbet Бонус – 20лв. за Всеки Гол на ЦСКА
Оценете тази статия

Със завръщането на мачовете от Европейските клубни турнири очакваме с нетърпение и срещите на Българските отбори. Winbet също подкрепя родните тимове, продължили към груповата фаза на Лига Европа, като дава бонус за сблъсъка на ЦСКА с румънският шампион ЧФР Клуж н 22.10 от 19:55.  Бонусът ще бъде даван за всеки гол на червените в румънската врата и ще бъде на стойност 20 лева.

Правила на промоцията

За да участвате в промоцията е необходимо да направите квалифициращ залог на стойност минимум 20лв. Най-ниският коефициент за всяка селекция е 1.30, а залози на пазари с по-нисък от споменатият няма да вземат участие в промоцията.

Квалифициращи могат да бъдат само единичните залози. Няма да вземете участие в промоцията, ако добавите събитието в права колонка.

Залози на живо, затворени чрез кеш-аут или отменени залози няма да бъдат считани като квалифициращи и няма да вземат участие в промоцията. Не можете да вземете участие и ако вашият залог е направен с бонус средства.

Условия за превъртане

Ако ЦСКА не успее да реализира попадение бонус няма да ви бъде преведен. В противен случай ще получите бонус средства в размер на 20лв. за всеки гол във актива на ЦСКА.

Естествено получените средства трябва да бъдат превъртяни, а това в случая става по следния начин:

  • За да приемете офертата е необходимо да нямате други активни бонуси за Спорт;
  • За да използвате бонус средствата няма нужда от депозит;
  • Трябва да направите залози на обща стойност 4 пъти стойността на бонуса, като за целта можете да поставяте залози както на единични, така и на множествени залози без ограничение в спорта, който сте избрали.
  • Срокът за по-горе изброените условия е 7 дни от датата на активирането.

При успех в изпълнението на тези условия, сумата на бонуса ще бъде прибавена към средствата в клиентският ви акаунт и няма да имате ограничение за използването им.

Заключение

В груповата фаза на Европейските клубни турнири се очертават редица интересни двубои. Някои от от тях са подкрепени с интересни оферти, които могат да ни донесат допълнителни облаги. Ако смятате, че българският ЦСКА ще се справи с противника си ЧФР Клуж, заложете и вземете вашият бонус.