Winbet Бонус За Всеки Гол На България

Winbet Бонус За Всеки Гол На България
Оценете тази статия

Въпреки, че българският национален тим не успя да пребори отбора на Унгария и да се класира за Европейското Първенство, битката в Лигата на Нациите на родният тим не е приключило и на 11-ти октомври те ще премерят сили със отбора на Финландия като гости.

Всички ние тръпнем в очакване и за да бъде победата на нашите „лъвове“ още по-сладка, от Winbet са приготвили бонус за всеки гол на нашите национали в мача срещу Скандинавците.

Как се активира бонуса?

Бонусът за всеки гол от Winbet важи за всички потребители в платформата на букмейкъра, които имат регистрация с реални средства.

За да участвате в промоцията е необходимо да направите квалифициращ залог преди началото на срещата, а пазара който сте избрали е необходимо да бъде с минимален коефициент 1.30.

Минималната сума за залог е 20лв., а залози направени с бонус средства няма да бъдат считани. Залогът ви трябва да бъде единичен, прави колонки и системни залози няма да бъдат считани към промоцията. Предварително затворени залози няма да могат да вземат участие в промоцията.

Ако отговаряте на по-горе посочените изисквания, то вие ще имате право да получите по 20лв. бонус за всеки отбелязан гол в срещата между Финландия и България, която ще се състои на 11.10.2020. Ако Българският национален отбор не отбележи гол по време на мача, то бонус няма да ви бъде кредитиран.

Условия за усвояване на офертата

Ако вашият залог се окаже печеливш и се сдобиете с бонус сума от Winbet, то трябва да отговаряте на някои изисквания, за да изтеглите своя бонус баланс. Имайте предвид, че спечелените от вас средства ще бъдат кредитирани  до 24 часа от края на мача.

След като го приемете ( при условие, че нямате друг активен бонус за спорт в момента), ще трябва да го изиграете 4 пъти на селекци, които са с минимален коефициент от 1.30. Освен на единични залози, бонус сумата може да бъде изиграна и на множествени залози.

За да изпълните условията ще имате на разположение 7 дни от датата на активирането. След този период, ако успешно изпълните изискванията ще можете да изтеглите сумата на бонус баланса си и да го използвате без никакви ограничения.

Заключение

Уинбет, освен, че подкрепя националният ни отбор в международните битки, продължава да доказва, че за него клиентите са винаги с приоритет. Този бонус е просто част от доказателствата, че winbet не спира да се развива и не спира с бонус офертите към своите клиенти, за да бъдат всички максимално удоволетворени. Ако смятате, че нашият отбор по футбол ще се представи на необходимото ниво в мача си с Финландия, не губете време, а го подкрепете със залог. При тези условия, наистина си струва.