Bwin Free Play Бонус + Начален Бонус до 222лв.

Bwin Free Play Бонус + Начален Бонус до 222лв.
Оценете тази статия

Bwin винаги се е славил с високите си бонус оферти. Началният бонус за спорт достига 100% до 222лв., а Казино разделът ще ви зарадва с колосалните 100% до 400лв. Все повече хора разчитат на бонус офертите на букмейкърите и  макар тези на Bwin да са повече от достатъчни, компанията предлага допълнителен стимул за всеки потребител.

Новият бонус на Bwin представлява допълнителни 30лв. под формата на безплатни залози.Той се дава в 5 последователни дни след активирането на вашият Начален Бонус за Спорт и се използва в комбинация с него. Офертата има срок до 7-ми юли.

Как да взема бонуса?

За да се възползвате от този бонус, трябва да направите своя първи депозит в сайта на букмейкъра до 7 дни след датата си на регистрация. Минималната сума на вашия депозит, за да участвате в промоцията е 100лв. В деня на депозита ще получите полагащия ви се Начален Бонус, който отговаря на депозираната от вас сума. Следващите 5 дни обаче, ще получавате по още 6 лв. под формата на безплатен залог, като допълнителен стимул.

За да вземете максималната сума на допълнителният бонус, който е в размер на 30лв. вие ще трябва да влизате ежедневно. Ако пропуснете само един ден обаче, вие ще загубите правото си да се възползвате от отстатъка. Както споменахме, средствата са под формата на безплатен залог, което означава, че след всяка успешна селекция по вашата сметка ще постъпват само нетните печалби, които сте успели да генерирате чрез бонуса.

Имайте предвид, че трябва внимателно да изберете своя метод на депозит, тъй като компанията не предвижда бонус оферта за потребителите използвали Skrill, Neteller, Банков трансфер или PaysafeCard.

Какви условия трябва да изпълня?

Разбира се, освен изброеното дотук, има и допълнителни изисквания от страна на букмейкъра, които е необходимо да бъдат изпълнени, за да бъде вашият бонус освободен.

За началният бонус до 222лв. условието за превъртане е да направите залози на стойност бонуса+депозита общо 7 пъти в срок от 30 дни при минимален коефициент от 1.70.

Първата част на допълнителният Free Bet бонус ще бъде кредитиран веднага след вашият депозитен бонус. При него няма никакви изисквания за превъртане или минимален коефициент. Единственото условие е, че безплатният залог е активен само 3 дни.

Заключение

По начало условията на Началният бонус не са трудни. Безплатните залози не изискват нищо, освен да бъдете активни и да се забавлявате. Ако все още нямате регистрация в платформата на австрийския букмейкър, не губете време, а грабнете своя бонус!