Bwin Бонус Без Риск – Вземете сега 100% до 100лв.

Bwin Бонус Без Риск – Вземете сега 100% до 100лв.
Оценете тази статия

Bwin зарадва новите си потребители със нова специална оферта. По модел на конкурентите от запада и тази оферта е от типа „Залог без риск“. Тоест при ваш първи непечеливш залог в платформата на букмейкъра, той ще ви върне парите. Какво точно представлява офертата сме разгледали по-долу.

Какво е „Бонус без Риск“?

Бонуси без риск използват много световно известни имена в хазартната индустрия. Същността на офертата е, че тя ви дава възможност да направите залог и ако предположението ви се е оказало грешно, букмейкърът автоматично възстановява вашата загуба.

В Bwin конкретната оферта важи само за нови клиенти. Безрисковият бонус можете да вземете след успешно направен депозит и поставен единичен залог на събитие по избор. Сумата на бонуса представлява 100% от стойността на вашият първи залог в системата на Bwin и достига до 100лв. Имайте предвид, че залогът който поставите трябва да бъде на събитие, което все още не е започнало. Тоест, Залози на Живо не вземат участие.

Условия на бонуса

За да получите Безрисков бонус до 100лв. единственото, което трябва да направите депозит на минимална стойност 20лв. и след това да поставите залог при минимален коефициент 1.50. В случай, че вашата прогноза не съвпада с развоя на събитията, заложената от вас сума ще ви бъде възстановена под формата на безплатни залози.

Няма да имате право да се възползвате от офертата, ако сте заложили бонус сума или сте използвали функцията „Затвори залог“. Също така, потребителите използващи Skrill, Neteller, Банков Трансфер или PaySafe Card ще бъдат лишени от правото си да се възползват от промоцията.

Безплатните залози, кредитирани по вашата сметка имат валидност 3 дни. След изтичнане на времетоте ще бъдат изтеглени от игралният ви баланс автоматично.

Както споменахме, букмейкърът ще ви предостави бонус средствата под формата на безплатен залог, което означава, че при успешно изпълнение на по-горе описаните правила, по вашата сметка ще постъпят само печалбите, които сте генерирали.

 

Заключение

Австрийският хазартен гигант Bwin определено не е име, което да не сте чували. Въпреки това, от известно време забелязваме политика, която е в полза на потребителя. Бонусите непрекъснато растат, появават се и нови оферти, които освен щедри, са и изключително иновативно. Промоциалният период е до 26.06, така че, не губете време, а се регистрирайте сега!