Как да залагаме на Counter-Strike: Global Offensive

Как да залагаме на Counter-Strike: Global Offensive
Оценете тази статия

Контра Страйк или на английски Counter Strike е една от най-популярните FPS игри в световен мащаб. Още от излизането си през 2012 година, играта предизвика истински фурор в света на геймърите. Това даде и причина да бъдат организирани десетки турнири, където най-добрите играчи да премерят сили. От свяо страна пък, букмейкърите побързаха да се възползват от този небивал успех, като добавят играта към портфолиото си. Днес вече почти всеки букмейкър може да ни предложи залози на CS:GO. Затова и ние се погрижихме да внесем малко яснота относно играта и пазарите за залог.

Какво представлява залагането на CS:GO?

Играта е изключително елементарна като действия, но същевременно богата на динамика и действия. Именно това я прави изключително популярна сред залагащите.

За разлика от игрите, като League of Legends, където често победите са плод на дълго планирани стратегии и добра игра, тук играчите трябва да имат и множество индивидуални умения. Целите, поставени пред отбора са да елиминират другите играчи, за което се изискват бързи рефлекси и добро планиране.

За да бъдете наясно с нещата, преди да направите своите залози, то е важно да знаете освен правилата на самата игра и някои допълнителни характеристики:

  • Ако играч бъде убит, то до края на рунда той остава извън играта;
  • Всеки играч има бюджет за закупуване на оръжия
  • На всеки 15 рунда, отборите разменят местата си – Терористите стават Контра – Терористи и обратното.
  • Максималният брой рундове е 16, а при равен резулат се преминава към продължения.
  • Картите се сменят при достигане на максималният брой рундове

Какви са пазарите за залог на CS:GO?

При залозите на CS:GO залозите, които можете да правите не са малко. Сред тях ще откриете както типичните залози на краен резултат, то и много други, сред които:

  • Първи Фраг
  • Победител от Карта 1/Карта 2
  • Брой рундове
  • Азиатски Хендикап
  • Брой Карти

Къде можем да открием залози на Counter Strike?

Има множество букмейкъри, които предлагат залози на CS:GO. Една от най-добрите опции за залог е Winbet, тъй като там пазарите за залог са наистина много, а коефициентите са по-високи от средните.

Добър избор определено са и Efbet и Palmsbet където голям брой пазари за залог са налични, а освен големите международни турнири, букмейкърът предлага опции за залог и на по-малки локални състезания.

Заключение

Динамиката, предлагана от Counter-Strike: Global Offensive определено спира дъха както на участниците, така и на залагащите. Тази игра предлага несравнима с други подобни емоция, което пък е и причината тя да е така желана сред залагащите. С малко подготовка, няма да бъде проблем да опитате и вие. Повярвайте, ще ви хареса!