Winbet Бонус за Live залог

Winbet Бонус за Live залог
Оценете тази статия

Макар пандемията от коронавирус да е в разгара си, едно европейско първенство остана непокътнато. Става дума за Висшата лига на Беларус. Най-високото ниво на беларуският футбол предлага висока резултатност, много изненади и незабравими емоции. Поради тази причина Winbet ни предлага и бонус, свързан с него.

Как да вземем бонус за залог на живо

Промоцията на Winbet може да бъде оползотворена от играчи, които имат регистрация с реални средства в сайта на букмейкъра. Всеки клиент, който отговаря на това условие може да получи 10лв. бонус без депозит за залог на живо.  

Правила и условия на превъртане

Минималната сума на квалифициращият залог за всяка среща е 20лв. Всяка селекция трябва да бъде на коефициент 1.30 или повече. За да участвате в промоцията, трябва поставените от вас залози да са в секция На Живо и важат само за Беларуската Висша Лига. За всяка отделна среща на която сте поставили залог вие ще получите бонус средства, като максималната сума, която можете да вземете за всеки кръг на първенството е 60лв. Както може би сте предположили, залози за които е използвана функцията Кеш Аут, както и за отменени събития

След като изпълните по-горе посочените условия, средствата ще бъдат кредитирани във вашата сметка до 24 часа. За да се счита той за разигран обаче, ще бъде необходимо да знаете още няколко неща:

  • Необходимо е да нямате друга активна оферта в секиця Спорт, за да получите бонус.
  • Той ще важи за всички събития, намиращи се в спортната секиця на Winbet.
  • Можете да го използвате както за единични залози, така и за множествени селекции.
  • Бонус средствата трябва да бъдат разиграни общо 4 пъти, като минималният коефициент за това е 1.30.
  • Срокът да покриете тези изисквания е 7 дни, след което при успешно превъртане на бонуса, той ще бъде освободен за ползване без ограничения. 

Заключение

Макар Беларуската Висша лига да е единственото първенство в Европа, на което пандемията не повлия. Динамиката му в повечето случаи е ненадмината и залозите на живо ще ви донесат страхотно изживяване. Бонусът от друга страна ще ви даде възможност да разгледате и да заложите и на другите спортни събития, които Winbet ще ви предложи, като например електронни спортове  и тенис на маса.