Winbet Derby Boost – Шампионска Лига

Winbet Derby Boost – Шампионска Лига
Оценете тази статия

Месецът на изненадите в Winbet продължава с пореднатата атрактивна промоция от страна на букмейкъра.  Този път от компанията са приготвили щедра оферта за всеки почитател на Шампионската лига. И това е така нареченият бонус Derby Boost. Той предлага до 100% по-голяма печалбаза най-вълнуващите срещи от тази седмица в Шампионската лига.

Какво предствлява Derby Boost

Derby Boost може да получи всеки, който има регистрация в Winbet с реални средства. Наградата обещава до 100% бонус върху нетната печлаба за всеки печеливш залог.  Вашата печалба ще бъде изчислена на база броя на срещите, които сте комбинирали в акумулаторен залог както следва:

  • 1 среща – 10%
  • 2 срещи – 30%
  • 3 срещи – 50%
  • 4 срещи – 100%

За кои футболни срещи важи бонусът

За квалифициращи ще бъдат считани само залозите на следните футболни събития:

  • Валенсия – Аталанта
  • РБ Лайпциг – Тотнъм
  • ПСЖ – Борусия Дортмунд
  • Ливърпул – Атлетико Мадрид

Дори да искате да заложите на живо, това няма да е проблем, тъй като в промоцията участват, както всички залози поставени преди мача, така и тези поставени на живо.

Какви са условията на промоцията

Както казахме, единственото условие за да можете да се възползвате от бонус сумата е да имате регистрация с реални средства в сайта на букмейкъра и да поставите залози на една среща или да комбинирате в права колонка няколко селекции. 

Допълнителната печалба на стойност до 100лв. се добавя като реални средства във вашата сметка и към нея няма никакви допълнителни изисквания за превъртане или теглене.

Ако някоя от срещите е отменена или отложена, Derby Boost ще получите само на броя печеливши селекции от фиша ви, а отмененото събитие няма да ви донесе допълнитена печалба. Залози, за които е използвана функцията Cash Out ( Затвори Залог) също няма да ви донесат бонус.

Селекции на коефициент по-нисък от 1.30, както и акумулаторни залози, които съдържат събития, които не са сред изброените, няма да се считат за квалифициращи.

Минималната стойност на всеки залог е 10лв. или еквивалента и в друга валута. 

Заключение

Може би мнозина от вас знаят, че това не е първият път в който Winbet предоставя такава апетитна възможност на своите клиенти. Това, че бонусът е висок, няма нужда от разиграване, а условията за получаването му са елементарни са само част от причините да се възползвате и вие от това предложение.