Efbet Бонус Cashback

Efbet Бонус Cashback
Оценете тази статия

Efbet въведе и още една бонус оферта към своите активни промоции. Офертата е наречена „Cashback при залог на голмайстор“ и какво точно представлява ще научите от следващите редове. Тази е една от многото активни промоции в сайта на Efbet, така, че ако искате да вземете атрактивен начален бонус при регистрация или да се възползвате от някоя друга оферта, можете да прочетете как в нашето ревю.

Какво предствалява бонуса?

Ако изберете да заложите на определен футболист, рисковете винаги са по-големи. Точно с това се е съобразил и българския букмейкър и ви дава шанс да намалите риска от загуба.
Благодарение на Cashback бонуса, можете да заложите на любимия си голмайстор и ако срещата завърши с нулево равенство, от Ефбет автоматично ще ви върнат сумата по направения залог.

Условията, които трябва да изпълните са изключително лесни и незадължаващи, така, че всеки от вас да може да се възползва от нея.

Какви са изискванията?

  • Офертата е валидна само за единични залози на голмайстор в мача.
  • Ако резутатът от срещата е 0-0, то вашият залог ще бъде автоматично уреден с коефициент 1.
  • Всички залози се уреждат, ако играчът на който сте поставили залога си не вземе участие в мача. 

От промоцията можете да се възползвате единствено за следните пазари:

  • Кой играч ще от отбележи първия гол в мача?
  • Кой играч ще отбележи гол по което и да е време на мача?
  • Кой играч ще отбележи последния гол в мача?

Финални думи 

Това е една оферта, която дава шанс на всеки,чиито прогнози за дадено събитие не са се развили по план. Страхотно е, че от Ефбет намират начини да компенсират и тези играчи, които губят. Затова, ако и вие имате любим футболист, дайте му шанс, тъй като дори и да загубите, Ефбет са се погрижили за това.