20% кешбек до 1000 лева с WINBET 500х Roulette през януари

20% кешбек до 1000 лева с WINBET 500х Roulette през януари
Оценете тази статия

Игралният оператор WINBET пусна специална промоция за Казино на живо и феновете на рулетката. За играта WINBET 500х Roulette до края на месеца може да се възплзвате от 20% кешбек до 1000 лева, като ще ви се възстанови разликата между поставените залози и реализираните печалби.

Единствената рулетка с множител на български език в онлайн пространството – WINBET 500х Roulette, привлича голям интерес. Голям брой потребители се забавляват с играта всеки ден, а тя им дава страхотни възможности за печалби. Сега има и бонус за тази версия на рулетката, като залози със собствени средства ще ви класират за офертата. Ако сте заложили бонус сума, няма да се зачитат за промо офертата.

Стойността на възвърнатата кешбек сума ще се зареди в профила на клиента под формата на безплатен залог след края на промоцията. От хазартния оператор не са поставили изискване да се прави депозит, за да се приеме бонуса. Минималната кешбек сума, която всеки потребител на WINBET ще може да вземе от офертата, е 10 лева, докато максималната достига до 1000 лева.

Ако играете Winbet 500x Roulette, то е възможно да спечелите и награди от колелото от Winbet Бонус Парк, след като го завъртите. Играчите е възможно да спечелят бонуси и предметни награди от различен тип всеки ден, завъртайки колелото в Бонус Парка на WINBET!

Важно! Участието в хазартни игри е предимно за забавление, тъй като трябва да сте наясно, че има риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация за отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.