Как да депозирам в Winbet

Как да депозирам в Winbet
Оценете тази статия

Първата стъпка, която трябва да предприемете, след като вече сте се регистрирали в Winbet, за да заложите, е да захраните вашия Winbet акаунт със средства. Българският букмейкър се е погрижил за клиентите си, като е добавил най-често използваните методи на депозит, за да бъде максимално лесно за тях да депозират средства в сметките си.

Методи за депозит и теглене в Winbet

  • Дебитна/Кредитна карта
  • EasyPay
  • Cashteriminal
  • e-Pay.bg
  • Skrill
  • Банков превод

 

На първо четене впечатление прави, че всички методи, от които бихме се възползвали са налични. Най-използваният метод с дебитна карта е на първо място, което не буди учудване. Минималната сума с този начин на депозит е 10 лева, а транзакцията е мигновена във вашия акаунт.

 

Впечатление прави присъствието на Изипей и Кештерминал. Обективно погледнато това е най-лесният начин да направите депозит. Бърза функционалност, не е нужно да имате дебитна, кредитна или каквато и да е банкова обвързаност – просто влизате в сайта и въвеждате сумата, която искате да вкарате в акаунта си. След това отивате до каса на EasyPay или устройство на Cashterminal и превеждате сумата, а тя се актуализира към акаунта ви мигновено. Тези два метода не начисляват допълнителни такси и са изключително удобни.

 

Депозитът чрез електронният портфейл e-Pay.bg е също наличен, при него трябва да имате микросметка в платформата на e-Pay, за да депозирате и теглите пари в акаунта си в Winbet. По идентичен начин се случват нещата и с депозит чрез Skrill. Международната разплащателна компания от скоро е в сътрудничество с Winbet и всеки, който има сметка там може да извършва депозити и тегления без да му се начисляват такси.

 

За още информация по темата Как да депозирам в Winbet може да намерите на нашата BetIndex Помощна секция. Всички методи са разяснени с техните парични лимити и време на превод, как да се регистрирате в наличните електронни разплащателни платформи и всички детайли относно банков превод към акаунта ви в Winbet.

Заключение

Депозирането е важна част от всеки букмейкър. Хубавото е, че Winbet се е съобразил с българските си клиенти и е добавил най-разпространените и достъпни методи на депозит. Това е голям плюс, защото лесното и бързо депозиране до голяма степен дава свобода и при теглене на средства, другата страна на разплащателните отношения между клиент и букмейкър. Winbet депозит ви дава възможност да се възползвате от удобни и мигновени транзакции, които да не пречат на вашите залози, за да сте максимално концентрирани върху важните неща в бетинга.

Виж още: Winbet Мобилна версия