Превъртане на Efbet бонус

Превъртане на Efbet бонус
Оценете тази статия

Efbet е най-известният български букмейкър. В продължение на няколко години, този бранд имаше време да изгради авторитет, който предизвиква уважение и лоялност у любителите на спортни залози. В средата на годината беше взето решение да се увеличи началния бонус за нови клиенти, с което доказа, че следва гъвкава политика ориентирана към клиентите. Така освен другите плюсове на компанията като Efbet Залози на Живо и Efbet мобилно приложение, сега вече и началният бонус е на високо ниво, което е индикатор за сериозните амбиции на букмейкъра.

Как да получите Начален бонус?

  •  Депозирайте средства в своята сметка за пръв път
  • Ще получите бонус 100% до 200лв.
  • Активирайте бонуса и изпълнете условията за превъртане на бонуса

Efbet Начален Бонус – Общи условия

Началният бонус е в размер на 100% от първия ви депозит. В такъв случай е добре да депозирате максималната допустима сума, за да получите по-голям бонус. Добрата новина е, че всички клиенти, влезли в Ефбет през нашия сайт и регистрирали се там ще получат ексклузивен бонус на стойност 200 лв.

Трябва да депозирате в сметката си минимум 10 лева, за да имате право да се класирате за началния бонус. Ако депозирате само 10 лева, обаче, ще получите само 10 лв. бонус. Началният бонус е единичен и важи само за нови клиенти, т.е. вие можете да се възползвате от него само веднъж, в качеството си на нов клиент в Ефбет, така, че ви съветваме да депозирате по-голяма сума, за да усвоите по-голям бонус, но това зависи от вашата преценка, разбира се.

Условия за превъртане на бонуса

Както всяка промоция, и началният бонус на Ефбет има своите условия за превъртане. Това са стандартни условия, които трябва да следвате, за да може да превъртите сумата на бонуса и след това да разполагате с тези средства, както решите. Ето и пълните условия, които вие трябва да изпълните, за да превъртите началния бонус:

  • Трябва да превъртите спортни залози на обща стойност 3 пъти размера на бонуса плюс 3 пъти размера на депозита. Наприер ако депозирате 100 лв. ще получите бонус в размер на същата сума (100 лв.) в безплатни залози. След това, за да можете да изтеглите средства от сметката си е нужно да направите залози на обща стойност 600 лв. (или повече).
  • Залозите трябва да бъдат с коефициент минимум 1.20, в противен случай няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.
  • Залози, направени под Азиатски Хендикап, всички видове азиатски линии, Равенство няма залог и всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на бонуса ви.
  • Единствено губещ или печеливш изход от вашия залог ще се счита към условията за превъртане на средствата. Всички залози на събития, които са отменени и са с коефициент 1.00 няма да се зачитат към условията за превъртане.
  • Залози, направени от безплатни залози, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.
  • Залози, затворени в следствие на използването на функцията „Затвори Залог“, не се зачитат при превъртането на бонуса.
  • Крайният срок да изпълните условията за превъртане на бонуса е 30 дни от квалифициращия депозит.

Безплатният залог, получен под формата на бонус, трябва да бъде изигран изцяло до 10 денонощия. В противен случай, вие ще загубите безплатния залог. Всички залози направени с безплатния залог не се включват в изчислението за превъртане на бонуса.


Важно: Началният бонус, който получавате, e под формата на безплатен залог. Казано на прост език – можете да залагате сумата на този безплатен залог, но само нетните печалби от него ще бъдат акумулирани в сметката ви. Сумата на безплатния залог няма да се начисли към вашата сметка, след като превъртането е приключило.

Например: Депозирали сте 100лв. и получавате същата сума като начален бонус (100 лв.). Вие трябва да генерирате залози на стойност 100 лв. х 3 + 100 лв. х 3 = 600 лв. Когато заложите безплатния си залог от 100 лв. на коефициент 2,50 вие ще спечелите само нетната печалба от този залог в размер на 150 лв. (100 лв. х 2,50 = 250 лв., 250 лв. – 100 лв. = 150 лв.), защото от общата печалба изваждате безплатния залог.

В BetIndex Помощна секция може да откриете още информация по темата Превъртане на Efbet бонус.

Заключение

Всеки букмейкър предлага атрактивен начален бонус за нови клиенти, за да увеличи потребителите си. До голяма степен това е едно от най-важните неща, които подтикват играчите да избират измежду всички букмейкъри. Настоящият начален бонус на Ефбет доведе до голям процент нови клиенти. Благодарение на цялостната политика на родния букмейкър, голяма част от новите играчи продължават да играят в Ефбет, дори след изиграването на бонуса, благодарение на останалите Efbet Бонуси. Имайки предвид приемливите условия за превъртане на началния бонус и сумата от 200 лв., тази промоция за нови клиенти е една от най-добрите на пазара на онлайн залагания, а след като ви разкрихме всички изисквания към този бонус нищо не ви спира да го усвоите.