Нова WinBet промоция за Световното + 10 % повече печалби

Нова WinBet промоция за Световното + 10 % повече печалби
Оценете тази статия

Световното първенство по футбол най-после започна! Следващият месец ще бъде изпълнен с много положителни емоции за всички футболни фенове. А тези, които обичат да изпробват уменията си да анализират и прогнозират,  могат да се възползват от новата winbet bonus промоция. Тя е създадена специално за най-големия футболен форум тази година и ви дава възможност да спечелите с 10 % повече от всеки ваш успешен залог на мачовете за всеки един ден от груповата фаза на турнира.

 

Как работи промоцията? Просто комбинирайте всички срещи за даден ден от груповата фаза на Световното първенство в една колонка и при печеливш залог уинбет ще добавят 10 % допълнително върху нетната ви печалба.

 

Това атрактивно предложение е отворено за всички нови и настоящи клиенти на Уинбет. То важи за всеки ден от груповата фаза на Световното първенство, в който има повече от един мач, тоест за всеки един ден до 28.06.2018 включително, с изключение на единствения мач Русия – Саудитска Арабия в деня на откриването.

 

Всеки клиент, направил печеливш комбиниран залог, включващ всички мачове за даден ден, ще получи автоматично 10 % допълнителна печалба.

Имате възможност да изберете залог от пазар по свой избор за даден мач, стига във вашата комбинация да има по една селекция от всички дневни мачове.

 

Ето два примера за успешни квалифициращи залози и допълнителната печалба, която те биха донесли:

 

 

В първия случай квалифициращият залог включва всичките четири мача за 27.06.2018 г., като са избрани само залози за крайния изход на срещите. Нетната печалба от колонката е 280 лв. (20 лв. Залог * 15 коефициент = 300 лв., от които вадим сумата на самия залог), следователно допълнителният бонус от 10 % е в размер на 28 лева.

 

Съвсем не е задължително да се използват само основните пазари обаче. Уинбет предлагат огромно разнообразие от пазари за всеки един мач от първенството. Във втория пример е видно, че може да се комбинират най-различни опции за даден мач, като брой голове в мача, по-резултатно полувреме, отбелязани голове от отбор и т. н. Тук допълнителната печалба би била в размер на 18 лева (нетна печалба 180 лв. * 10 %).

Важно е да се отбележи, че квалифициращи залози ще бъдат само първите ви залози, включващи всички срещи за даден ден. Комбинацията трябва да бъде заложена преди началото на първия мач от дневната програма, тоест залози на живо не важат за тази промоция. Няма проблем обаче да направите комбиниран залог за всички мачове от даден ден няколко дена предварително, първият ви такъв залог ще бъде валиден за участие в промоцията при успех.

Използването на функцията winbet кешаут за комбинациите обаче ще ги направи невалидни за участие в промоцията. Системи пълно комбиниране също не се квалифицират за бонуса.

При успешен квалифициращ залог не е необходимо друго действие от страна на играчите. Бонусът върху нетната печалба ще бъде кредитиран в сметките им в рамките на 24 часа след приключването на последния мач от дневната програма на груповата фаза.

 

Като цяло това е една много добра промоция на Уинбет, освен winbet казино игрите, даваща възможност за допълнителни печалби на любителите на комбинираните залози. Възползвайте се и направете мачовете от Световното първенство още по-вълнуващи!