Как да взема Winbet Бонус Презареждане „Спорт“?

Как да взема Winbet Бонус Презареждане „Спорт“?
Оценете тази статия

По-запознатите от вас знаят, че почти всеки един букмейкър на пазара има оферта за начален бонус върху първия депозит на новите си клиенти.

Малко обаче са букмейкърските къщи, които предлагат депозитен бонус не само за първия депозит, но и за последващи внасяния на средства по сметката. Всъщност, единствените други букмейкъри с подобни предложения на българския пазар са efbet и bet365. Особеното при тях, обаче е, че бонус върху депозити, различни от първия, се дават само и единствено след покана от страна на компанията.

При Winbet нещата не стоят по този начин. Тук играчите могат всяка седмица да взимат депозитен уинбет бонус, благодарение на Бонус Презареждане Спорт промоцията на оператора.

За да вземете бонуса, внасяне на депозита си трябва да въведете промоционалния код “SR100“, НО имате право да се възползвате от тази оферта само веднъж в седмицата.

Бонус Презареждане Спорт е в размер на 1/4 от депозита до 100 лв. Алтернатива на този бонус е промоцията Бонус Презареждане в Winbet casino, който е равен на 1/2 от депозита до 300 лв.

Ако предпочетете промоцията за спортни залози и внесете в сметката си, например, 100 лв., ще получите бонус 100 / 4 = 25 лева. При депозит от 20 лв., бонусът ще е 5 лева и така нататък.

Бонус парите ще бъдат кредитирани по сметката ви заедно с депозираната сума, но няма да могат да бъдат теглени към разплащателния метод, който използвате, докато не отговорите на условията за превъртане на бонуса.

Какво е условието за превъртане на бонуса? Трябва да натрупате фишове (без значение печеливши или губещи) на обща стойност бонус плюс депозит X 6. Ето един пример:

  • 100 лв. = депозит
  • 25 лв. = бонус
  • 6 x 125 лв. = 750 лв. = сумата, която ще трябва да съберете в направени залози, за да бъдат освободени средствата ви

Към тази сума се добавят само тези залози, които са с 2.00 или над 2.00 коефициент. Освен това, фишовете трябва да бъдат единствено печеливши или губещи – това означава, че фишовете със статут на анулирани, отменени или затворени (чрез функцията Затваряне на залог на Winbet) не се добавят към натрупваната сума за превъртане на бонуса.

За разлика от Начален Бонус Спорт, където имате 30 дни за превъртането, при тази оферта срокът е само 7 дни. При неуспех, бонусът и печалбите от него се губят, а по сметката ви остава само депозита и евентуално средства от преди последния депозит.