Какви виртуалните спортове предлага Efbet ?

 

Efbet е най-големият български онлайн букмейкър, който не пропуска шанса да изненада приятно своите милиони фенове с efbet bonus оферти и се старае това да става по много и разнообразни начини.

 

Освен залози на реални спортни събития, феновете на Efbet могат да правят своите залози и на виртуални спортове вече и от мобилни устройства чрез Еfbet mobile app.

 

Какви виртуалните спортове предлага Efbet online?

 

Вземи 110лв. Бонус от Ефбет >>

 

Виртуален футбол

През 2015 г букмейкърът прибави в актива си и Виртуалния футбол. Така шансовете за емоции и печалба на футболните запалянковци се увеличават многократно. Виртуалните футболни срещи са с две полувремена от по минута и половина. 

 

Тук развоя на определена среща се генерира от специално създаден софтуер. Често в тези спортове губещият отбор може да се окаже съвсем неочакван фаворит, за който всички са смятали, че ще е победител, а победителят да е съвсем неочакван. Залозите на виртуални спортове имат и своите предимства. Тук играчите могат да залагат на Краен изход, Под/Над, Точен резултат,  Хендикрап и др. Друг плюс е времето за приключване на срещата – виртуалните футболни срещи са кратки, след 3 минути можете да разберете какъв е резултата, а не след 90, както е при реалните. При виртуалния футбол  прогнози и стратегии трудно се правят, но срещи позволяват да залагате на голям коефициент.

 

 

Хубавите условия за печалба са нож с две остриета – можете да спечелите, но можете да се увлечете в залагания и да загубите крупна сума.

Виртуален тенис

Към виртуалните спортове в актива на Efbet вече съществува и виртулания тенис. Генерираните шампионати наподобяват реалните срещи – имат осмина, четвърт, полуфинали и финали. Времетраенето е 3 минути и половина. Характерното е, че не цялата среща се предава. Излъчват се само определен брой отигравания, после направо се показва резултатът, постигнат в отделните геймове.

 

Залганията са идентични с тези на реалните тенис залози – краен резултат, сет, гейм, познаване на точен резултат, четно/нечетно и др.

 

Екранът, който излъчва срещите, показва и шанса за залагане на срещата, която се провежда в момента. Коефициентите са уникално добри.

Виртуална Евро купа

Евро купата е най-новото попълнение в групата на Fbet виртуалните спортове. В този раздел феновете могат да правят своите залози на срещи от софтуерно генерираното Европейско първенство. Пазарите са еднакви с тези на реалните футболни мачове. Залозите могат да са на краен резултат, полувремена, двоен шанс, на брой голове и Азиатски хендикап.

 

Преди старта на срещата, всеки фен може да се запознае с коефициентите към предложенията. Освен това, след всяко едно полувреме имате възможността да се запознаете със статистиката на отборите до момента, както и с коефициентите за пазарите. Тук можете да разчитате на чудесни коефициенти, в случай, че обичате да залагате на аутсайдерски отбори.

Виртуален баскетбол

Виртуалният баскетбол в Efbet е в четири части и пре-мач. След приключване на срещата разполагате с 20 секунди, в които да видите значителното от нея. Времетраенето на цялата среща е две минути и половина с почивка от 10 секунди между част 2 и 3.

 

Имената на отборите повтарят тези на реалните, сменят се сезоните след преминаване на всички кръгове. След равен резултат се играят продължения до обща продължителност 3 минути и половина.

 

Играчите с опит препоръчват да се правят залози на изненади, но с малки суми.

Виртуални надбягвания с коне

В раздела с виртуални конни надбягвания, разполагате с една минута, за да разгледате трасето, имената на конете и актуалното им състояние. Има възможност да се видят резултати от предишни класации, както и началните коефициенти.

 

Следват 30 секунди, в които можете да поставите първия си залог. И тук се случва често да победи аутсайдер, затова можете да заложите на изненадите.

Виртуални надбягвания с кучета

Още една новост в раздела с виртуални спортове са виртуалните кучешки надбагвания. Тук опциите са много не само преди старта на надбягването, но и по време на гонката.

 

При надбягванията с кучета има малка интродукция преди старта, след това се дават 30 секунди за залозите и 10 секунди за гонката. Изненадите отново са фаворити при залаганията.

Вземи 110лв. Бонус от Ефбет >>

 

Както вече се убедихте, Efbet непрекъснато се стреми към обновяване на предлаганите игри и няма да сгрешите, ако им се доверите.

 

Вижте още, какви бонуси можете да спечелите в efbet casino.Виж Още

5.0/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Вземете 110лв. Бонус Вземи сега