Как да се регистрираме в Bwin?

Как да се регистрираме в Bwin?
Оценете тази статия

Австрийската букмейкърска къща Bwin е една от най-големите компании за онлайн хазарт в света със своите повече от 15 милиона потребители. В сайта се предлагат залози на спортни събития, казино игри (включително и игри с дилър на живо), виртуални спортове и покер.

Сайтът на букмейкъра е един от най-модерните в букмейкърската индустрия и, както подобава на един сайт от такова ниво, всичко в него е направено изключително лесно и удобно за потребителя, включително и процесът по регистрацията. Отварянето на сметка в Bwin е лесен и бърз процес, който като продължителност няма да ви отнеме повече от 5 минути от ценното ви време.
 

Представяме ви целия процес по регистрацията в четири елементарни стъпки

1. Влизате в сайта на букмейкъра и кликвате върху жълтия бутон с текст “Регистрирай се сега“, който можете да видите най-горе в страницата. До този бутон са двете полета за потребителското име и паролата, които ще използвате за логване в профила си, след като си отворите сметката.
 

 

2. Когато кликнете върху бутона, както е показано на снимката горе, на екрана ще се появи нова страница, която ще ви приканва да преминете през две стъпки, представляващи попълване на различни полета. В Стъпка 1 трябва да попълните личните си данни за неща като имена, държава, ЕГН или ЛНЧ, местоживеене, адрес, телефонен номер и имейл адрес.
 

 

3. Когато приключите с въвеждането на данните за тези полета от първата стъпка, трябва да се насочите към втората стъпка “Bwin Сметка“, в която отново има полета за попълване, които обаче са свързани с вашата бъдеща сметка в букмейкъра. Въпросните полета включват:
 
  • Потребителско име (избирате какво да бъде потребителското ви име)
  • Парола (избирате каква да бъде паролата, с която ще влизате в акаунта си)
  • Валута (българският лев е една от валутите, които могат да се използват за залозите в Bwin. Важно е да знаете, че след създаването на сметка няма опция за промяна на валутата)
  • Таен въпрос и отговор на тайния въпрос (ако в даден момент забравите паролата си или поради някаква причина не можете да влезете в своята сметка, служителите на компанията ще изискат от вас да дадете отговора на избрания таен въпрос, който сте въвели при регистрацията. Поради тази причина, трябва много добре да запомните въпроса и отговора, който давате. Пример за такъв въпрос може да бъде “Моята любима книга“ или “Моята първа кола“).
 
След като всички полета са попълнени, остава ви единствено да отбележите, че имате навършени 18 години и сте съгласни да получавате информация от Bwin.
 

 

4. Накрая, натиснете жълтия бутон “Създай моята сметка!(който се вижда на скрийншота горе) и вашата регистрация е официално готова. След това, влезте в електронната си поща, въведена при регистрацията, където трябва да сте получили приветствен имейл, и започнете да играете!