Играйте Halloween Slot безплатно

Играйте Halloween Slot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Halloween Slot Ревю

Ако си мислите, че Хелоуин е страшен, значи не сте видяли ротативката на EGT Halloween. Играта съставлява 5 барабана и 20 печеливши линии, което може да ви донесе колосални награди.

Как се играе Halloween слот?

Тази игра е изключително интуитивна и това ви дава възможност да я стартирате само чрез натискането на бутон със сумата на избраният от вас залог. Бутоните със всички налични суми за залог се намират в долната част на играта и са разположени хоризонтално, наред с останалите контроли на играта, като бутонът за информация, този регулация на звука, за цял екран и за автоматични завъртания. Тъй като линиите могат да бъдат регулирани, то това може да стане посредством стъпките, които са налични от двете страни на барабаните.

Какви символи има играта?

Символите изцяло отговарят на тематиката на слот играта. Най-различни магически и свръхестествени неща ви очакват тук, като вампири, черни котки, пълнолуние и вещици. Вале, Дама, Поп и Асо също са налични, носейки най-различни печалби. Специалните символи пък са 3, един скатер и два уайлд символа. Единият Уайлд е Вещерска шапка, която има възможност да замества всички символи по полето. Вторият символ се нарича допълнителен Уайлд символ и той може да се появява само на 5ти рил от играта. Неговата функция е да замества всички символи на 5тия барабан, но и да преобразува Вале, Дама, Поп и Асо символите в Уайлд символи с цел по-големи печалби.

Скатер символът може да се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и 3 от тях ще ви донесат 10 безплатни завъртания.

Бонус функции в играта

Halloween Slot е игра, която комбинира в себе си няколко класически бонус функции. Това са Джакпот картите, които представляват 4-ри прогресивни джакпота, отговарящи на боите на картите – Купа, Пика, Каро и Спатия. Тези награди се натрупват в реално време, като тях можете да ги следите в горната част на играта над барабаните. Те могат да бъдат спечелени на случаен принцип.

Двойно или нищо е другата бонус функция, която е широко използвана в слот игрите. Тя ви дава възможност да заложите спечелена от вас сума на черно или червено. Ако познаете, сумата на вашият залог ще бъде удвоена, а ако не успеете да уцелите цвета, вашата сума ще бъде загубена.Опитайте и вие слот играта Halloween Slot безплатно в Betindex.net.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Halloween Slot
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a