Играйте Fruit Coctail 7 безплатно

Играйте Fruit Coctail 7 с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

Fruit Coctail 7 Ревю

Fruit Coctail 7 е една от най-интересните и търсени игри на Mr.Slotty. Тази игра е на тропическа тематика и ще ви отведе в един друг свят с плодови символи и интересни награди. Ротативката разполага с 5 барабана и 25 печеливши линии.

Как да играем играта?

Fruit Coctail 7 е лесна и интуитивна игра, а да я стартирате отнема само един клик. За целта трябва да натиснете големият бутон, който ще намерите в дясно. Под него пък можете да редактирате размера на залога си, печелившите линии и да стартирате автоматична игра. Подробна информация за тези характеристики пък ще видите в долната хоризонтална лента, наред с вашият текущ баланс както и последната ви печалба.

Какви символи има играта?

Тази игра е плодова ротативка, но все пак е по-различна от всички на тази тематика, които сме свикнали да виждаме. Тук можете да откриете банани, ягоди, череши, диня, както и редица екзотични плодове. Специалните символи в играта са два – Wild и Scatter. Уайлд символа е 7-ца, която може да замества останалите символи по полето, а кюлчето е Скатер символ. В зависимост от това на колко скатер символа попаднете, вие ще активирате безплатни завъртания.

Какви бонус функции има fruit coctail 7?

Няколко бонус функции можете да активирате в играта. Една от тях е функцията двойно или нищо, която можете да използвате след всяка спечелена сума. Функцията ви дава възможност да удвоите своята печалба, залагайки на черно или червено, като за целта трябва да използвате бутона, който ще се появи над този за старт на играта вдясно.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Fruit Coctail 7
🌌 Доставчик: microgaming
💸 Възвращаемост:n/a