Free Age of Troy Slot

Age of Troy е ротативка от EGT, която представя тематика свързана с древният град Троя. За тази игра компанията залага на интересна тематика, съчетание от исторически символи и добри бонус функции. Слот играта има 20 регулируеми печеливши линии и 5 барабана.

Как да играя Age of Troy?

Преди да започнете игра се уверете, че сте разгледали всички настройки които играта предлага. Всичко необходимо се намира в едно хоризонтално поле, което е разположено в долната част на екрана ви. Там ще откриете различни суми за залог, всяка от които си има различен бутон. В момента в който изберете вашият залог и го натиснете, ще завъртите барабаните. В съседство се намират бутоните за звук, цял екран и информация, както и  този за автоматична игра. Налице са и информационни полета, които са за настоящият ви игрален баланс, както и за последната ви печалба.

Какви са символите в Age of troy?

Символите в играта ще създадат атмосферата на древна Троя. Можете да откриете най-различни антични символи, като бойни шлемове, кораби и гърнета със злато. Печалба могат да ви донесат и традиционните символи Дама, Поп и Асо.

Налични са още Wild и Scatter символи. Уайлда е Троянски кон, който може да замества висчки останали символи, а Скатера е изобразен като древен храм, предлагащ безплатни завъртания.

Има ли бонус функции в играта?

Да, комбинация от някои от най-интересните бонус символи ще откриете в играта. Налични са класическите Двойно или нищо (Gamble), както и прогресивният джакпот, предлагащ се в четири стъпки, отговарящи на боите на картите за игра – Пика, Спатия, Купа и Каро.

 

Скатер символът също е създаден, за да ви носи повече печалби. Той ще ви донесе 12 безплатни завъртания, ако попаднете на 3 от тях. 

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега