Dice and Roll Slot

Dice and Roll е плодова ротативка, която е създадена от българската компания EGT.Тази ротативка е една от най-известните на EGT. Тя комбинира в себе си 5 барабана с 10 печеливши линии.

Как да играя Dice and Roll?

За да играете Dice and Roll е необходимо единствено да изберете сума на залог от бутоните в долната част на екрана ви и да натиснете предпочитаният от вас, за да завъртите барабаните. На същото място можете да откриете и различни други бутони за настройка, сред които тези за звука и за автоматичните завъртания. Отляво и отдясно пък са разположени информационни полета, обозначаващи текущият ви баланс в играта, както и последната спечелена от вас сума.

Символи в играта

Като една типична плодова ротативка тук можем да намерим символи на лимони, диня, сливи и череши. Освен тях имаме и камбана, както и 7-ца. Разбира се, тук виждаме и стандартните специални символи – Wild и Scatter. Уайлд символа представлява червени зарчета, и могат както да заместват различни символи, така и да се разширяват, заемайки всички съседни позиции по риловете, за да формира още повече награди. Скатер символът пък е звезда, която ви носи и най-голямата печалба в играта.

Какви бонуси има в играта?

Бонус нивата в играта съчетават двете най-търсени функции в слот игрите, а именно прогресивен джакпот и функцията Gamble. Още наречена Двойно или нищо, Gamble функцията ви дава възможност да заложите вашата последна печалба с цел да я удвоите. Прогресивните джакпоти пък са общо 4 и могат да се паднат на случен принцип. Техните наградни фондове можете да следите в реално време в горната част на играта, точно над барабаните. 

 Опитайте и вие Dice and Roll безплатно в Betindex.net.

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега