Играйте Circus Brilliant Slot безплатно

Играйте Circus Brilliant Slot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Circus Brilliant Slot Ревю

Circus Brilliant както можете да съдите по името е циркова слот игра, която е разработена от EGT. Тази игра съчетава 5 барабана с 20 печеливши линии.

Как да играя играта?

За да стартирате Circus Brilliant се нуждаете само от един клик на един от бутоните за залог разположени в долната част на играта, като те варират от 1 до 20 за всяка печеливша линия. В долната лента, където са разположени бутоните за залог се намират и останалите контроли на играта, които ще ви бъдат необходими. Това са например бутоните за информация, контрол на звука, игра на цял екран, както и тази за автоматична игра. Печелившите линии пък могат да бъдат регулирани от двете страни на барабаните.

Символи в играта

Символите в тази игра са подходящи за всички фенове на цирковото изкуство. Налице са различни циркови животни като тюлени, мечки и слонове. Ще откриете още и клоун, както и фокусник, забелязваме и стандартните Вале, Дама, Поп, Асо. Специален симовол в играта е единствено цирковият купол, който играе ролята на Уайлд символ. Той може да замества всички символи по полето, носи и най-високата възможна печалба в играта.

Бонус функции в Circus Brilliant

Бонус функциите в играта са добре познатите ни Джакпот карти, както и Gamble. Джакпот картите представляват прогресивен награден фонд в 4-ри стъпки, визуализирани чрез добре познатите ни символи – Пика, Купа, Каро и Спатия. Gamble функцията пък ви дава възможност да удвоите вашата награда, залагайки я на черно или червено чрез бутона долу в дясно. Имате също и възможност да сппечелите безплатни завъртания, ако попаднете на 5 конкретни символа. Вале, Дама, Поп и Асо носят 5 безплатни завъртания. 5 мечки, слонове или тюлени ще ви донесат 15 безплатни завъртания, а фокусникът или клоунът ще ви донесат  по 50 безплатни връки, ако видите 5 от тях на игралното поле. И това не е всичко, всяка награда по време на бонус игрите ще бъде удвоена.

Опитайте и вие безплатната Circus Brilliant в Betidex.net.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Circus Brilliant Slot
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a