Играйте Free Extra Stars Slot безплатно

Играйте Free Extra Stars Slot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Free Extra Stars Slot Ревю

Онлайн ротативката Extra stars на българската компания EGT е много предпочитана от потребителите игра. Това е интересна слот игра с плодове, която разполага с 5 барабана и 10 печеливши линии.

Как се играе Extra Stars?

Тази слот игра разполага с много добър дизайн, който я прави подходяща, както за начинаещи играчи, така и за напреднали. Бутоните са подредени по изключително лесен за ориентация начин в долната част на екрана ви. Там ще откриете бутони за залог, на които са изобразени различните суми, от които можете да избирате. Те варират от 1 до 20 за залог.

В долната лента имате възможност да настройвате и звука на играта, както и да активирате функция за автоматична игра. Оттам имате възможност и да следите текущият си баланс, както и печлалбите. Тъй като тази игра не е с фиксирани печеливши линии, то няма проблем да ги регулирате посредством двете скали, отляво и отдясно на игралното поле.

Символи в играта

Символите налични в играта са типични за една плодова ротативка – череши, сливи, диня и грозде са само част от елементите в играта, като всеки от тях носи разлчини по стойност награди. Можете да намерите и символ 7-ца, който всъщност носи и най-голямата печалба от всички симовли. Уайлд символа е изобразен като звезда. Попаднете ли на нея обаче, ще видите, че целият барабан се изпълва със Уайлд символи и вие получавате една безплатна врътка.

Какви бонуси предлага играта?

Extreme Stars комбинира в себе си двете най-популярни бонус функции сред потребителите, а именно Gamble функцията, както и прогресивните джакпоти. Gamble функцията е известна още като двойно или нищо, като тя ви предлага възможност да заложите печалбата от последното завъртане на черно или червено с цел да удвоите спечелената сума или да загубите целия залог.

Прогресивният джакпот или наречените още джакпот карти са 4-рите суми, които ще откриете в горната част на играта. Това са наградни фондове, които се натрупват в реално време според залоизте, които се правят в игрите. Те са обозначени спрямо боите в игралното тесте карти – Купа, Пика, Каро и Спатия. Прогресивен джакпот можете да спечелите на случаен принцип. Бонус нивото, което ще определи вашата печалба е съставено от 12 карти, обърнати с лице надолу, като вие трябва да намерите три с еднакви символа. Символите които намерите отговарят на един от джакпотите изброени по-горе.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Free Extra Stars Slot
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a