Играйте Extremely hot безплатно

Играйте Extremely hot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Extremely hot Ревю

Extremely Hot е слот ротативка, която е създадена от EGT. Съвсем в стила на компанията тази ротативка е с класическа плодова тематика. Тя предлага 5 печеливши линии, както и 5 барабана.

Как се играе?

Extremely Hot можете да стартирате само с избор на сума за залог. Всички суми, които са налични за тази игра са разположени в долната част на играта и варират от 1 до 20 за всяка линия. На същото място може да намерите и бутоните за звук, цял екран и информация, както и този за автоматична игра.

Какви са символите в играта?

Символите в играта не са много, но са ни добре познати от други заглавия на компанията. Присъстват задължителните лимон, слива, череша и портокал, като те са допълнени от Камбана, Седмица и Кюлче, които ви носят най-различни печалби и награди. Специалният символ е само един – Звезда, а Уайлд няма.

Какви са бонус функциите в играта?

Extremely Hot предлага две много класически бонус функции, които срещаме в различни заглавия на компанията. Това са Джакпот картите, както и специалният Gamble, който ви дава възможност да залагате своите печалби на черно или червено. Тук обаче тези две функции се допълват от една друга, която е условно наречена Multiplier. Тя умножава вашите печалби в зависимост от това на колко еднакви символа попаднете на барабаните. Ако първите 3 барабана бъдат изпълнени от някои от плодовите символи, то вашата печалба ще бъде умножена по 3. Ако символите на полето станат 12 – печалбата ще стане четворна. При общо 15 символи, печалбата ви ще бъде умножена по 5.

Всички фенове на ротативките с плодове трябва да опитат Extremely Hot. Можете да го направите безплатно на Betindex.net без да е необходимо да се регистрирате.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Extremely hot
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a