Играйте Amazons battle безплатно

Играйте Amazons battle с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Amazons battle Ревю

Amazons Battle e слот игра на приключенска тематика, която е дело на EGT. Тя разполага с 5 барабана, а печелившите линии са максимум 30 и могат да се регулират.

Как се играе играта?

Amazons Battle е интуитивна игра, която ви позволява да завъртите барабаните с помощта на само един бутон. Бутоните, чрез които можете да стартирате играта са разположени в долната част на екрана ви и представляват възможните размери на залог в играта. В долната лента ще откриете също различни други възможности за настройка на играта, както и да следите демо баланса си и последните печалби от информационните полета в ляво и в дясно. Печелившите линии могат да се редактират от вертикалните полета отстрани на барабаните.

Какви символи има играта?

Най-различни символи, присъщи за джунглата ще откриете в Amazons Battle. Различни амазонски воини, Вале, Дама, Поп и Асо,както и Тигър са само част от печелившите сивмоли в играта. Специалните символи в играта пък са два – Боен кон, който е Уайлд символ и може да ви донесе най-голямата награда в играта. Освен това, той може да замества всички останали символи, освен Скатера, който пък е под формата на Брадва. Той може да бъде забелязан само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан а от 7 до 9 символа ще активират от 7 до 30 безплатни завъртания.

Бонус функции

Комбинацията от бонус функции в играта е много добра и е единствено в полза на потребителите. Тук ще откриете задължителните за EGT Джакпот карти, които могат да ви донесат една от 4-те постоянно нарастващи награди. Тези джакпоти могат да се паднат на напълно случаен принцип, а тяхната стойност ще можете да следите в горната част на играта, където е обозначен всеки един от тях.

Двойно или нищо също присъства, давайки възможност на тези от вас, които искат по-големи печалби, да заложат последната си печалба на черно или червено. Това можете да направите чрез бутона Gamble, който ще откриете в долният десен ъгъл.

Опитайте слот играта Amazon’s Battle безплатно в Betindex.net.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Amazons battle
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a