betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm

100 Cats

100 Cats е слот игра, която е дело на EGT. Както можете да съдите по името на играта, тя е подходяща най-вече за любителите на котките. Ротативката разполага с 5 барабана, както и 100 печеливши линии .

Как се играе играта?

Можете да започнете игра когато изберете сума на залога си и натиснете един от бутоните, които се намират в долната част на играта. Бутоните за залог варират от 1 до 5 за всяка печеливша линия. Освен това, можете да намерите и бутони за звук, цял екран и информация отляво, както и бутон за автоматична игра, оцветен в оранжево. Полетата за информация относно вашият баланс и последните ви печалби могат да бъдат намерени също там.

Печелившите линии в играта са регулируеми, което ви дава право да настройвате броя на линиите от вертикалните стъпки в двата края на барабаните.

Какви са символите в играта?

Нормално е да  забележим редица символи с котки, носещи най-различни печалби. Освен тях налице са и традиционните хазартни символи Вале, Дама, Поп и Асо. Специалните символи са два – Уайлд и Скатер. Уайлда е Жената котка, която може да замества всички символи в играта, но и носи най-голямата печалба. Скатера е Cats Family, който пък ще ви възнагради с безплатни завъртания.

Какви бонус функции има играта?

Бонус функциите, които са налични в играта са традиционните, с които EGT разполага, иначе казано Джакпот Карти, както и Двойно или нищо. Джакпот картите представляват прогресивен джакпот в 4-ри стъпки, който можете да следите в горната част на играта, а Двойно или нищо ви дава право да залагате последните си печалби на Черно или червено чрез бутона Gamble, който ще откриете в долният десен ъгъл след всяка печеливша врътка.  

Ако обичате котките 100 Cats е подходяща за вас и можете да я намерите безплатно на Betindex.net.

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега