Bwin Mobile App

Играй през мобилното приложение На BWIN
Bwin е известен като един от най-големите букмейкъри в света. Той е и една от най-познатите хазартни марки в обществото благодарение на спонсорските си сделки с отбори като Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.
 
Прочетете Bwin Информация, за да научите повече за букмейкъра и предимствата му пред останалите сайтове за залози.
 
Компанията не е оставила своите повече от 13 млн. клиенти без възможност да залагат, когато нямат достъп до компютър. Всъщност, това е един от първите букмейкъри, който обърна внимание на залозите от телефона, създавайки още преди много години свое wap приложение, което все още помага на играчите със Symbian телефони да поставят без проблеми своите залози. След възхода на смартфоните и таблетите, австрийската букмейкърска къща разработи и отделни приложения за Apple и Android устройствата.

Как да свалим приложенията?

Има няколко начина да инсталирате приложението на Bwin, всичко зависи от това какво устройство използвате. Например, свалянето е една идея по-лесно за iOS потребители в сравнение с това при Android потребителите, като основната причина за този проблем е, че Google не позволяват хазартни приложения за игра с реални пари да се появяват в техния Google Play магазан, докато при Apple няма така забрана.

Инсталиране при Android

Ще започнем с инсталирането на приложението при Android, при което има малко повече особености. Въпреки че говорим за Android, същите стъпки важат и за всички не-iOS потребители.
 
Първата ви задача е от настройките за сигурността да позволите изтеглянето на приложения от неизвестни източници. След това трябва да влезете в сайта на букмейкъра от браузъра на таблета или телефона си и оттам нататък ви остава единствено да следвате елементарните инструкции, които ще се появят. Няма къде да сбъркате с тях, а целият процес ще бъде завършен за минутка. След изтеглянето и инсталацията, иконката на мобилната версия на Bwin ще се появи на началния ви екран.
 

Инсталиране при iOS

Инсталирането при iOS таблети и телефони е още по-лесно. Просто трябва да влезете в iTunes и да потърсите в търсачката името на букмейкъра. Мобилното приложение ще ви излезе като първи резултат и след това трябва да го инсталирате по същия начин, по който се инсталира всяко едно друго приложение.

Повече за приложението

Приложението на Bwin включва тъмен фон и бял текст, който по този начин става по-лесен начин за четене на малките устройства.
 
Както е и при повечето други бетинг приложения, след като направите селекция, тя автоматично се добавя във фиша и за вас остава избора дали веднага да поставите залог или да продължите да търсите още селекции и тогава да го поставите. До фиша можете да достигнете от иконката в горната лява част на екрана.
 
 
В горната му дясна част имате достъп до вашия потребителски профил. От там можете да проверите вашите текущи и предишни залози.
 
При влизане в приложението ще намерите много прост и уютен потребителски интерфейс, съдържащ четири начални екрана:
 
  • Топ залози - този екран показва най-популярните залози на деня
  • Фаворити
  • Залози на живо
  • Спортни залози - всички възможности за залози
Имайте предвид, че няма възможност за депозиране на пари от мобилното приложение, така че ще трябва да разчитате на уеб портала за транзакциите си.

Заключение

Трудно е да не харесваме приложението на Bwin. То е просто, но в същото време ефективно. Приложението се използва най-добре на Айфони и Айпади, но и Андроид версията е достатъчно добра, за да не ви създава проблеми при залозите. Всички приложения се зареждат сравнително бързо, поне ние не сме имали проблем от подобно естество. Ако ще играете в Bwin, свалянето на приложението е задължителен инструмент по пътя към печалбите! Така ще сте сигурни, че никога няма да изпуснете някоя изгодна възможност за залог, каквато със сигурност се открива постоянно от тези 30 000 различни възможности, които предлага Bwin всеки ден. 

Още полезна информация :

 


4.4/5 (21  votes )