Играйте Caramel hot безплатно

Играйте Caramel hot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

Caramel hot Ревю

Любителите на плодовите ротативки имат късмет, тъй като изборът е голям. Едно от предложенията на EGT е слот играта Caramel Hot, която е класическа игра, но с модерна визия. Тя съчетава в себе си 5 барабана с 30 регулируеми печеливши линии.

Как се играе играта?

В долната част на играта точно под барабаните ще откриете всички контроли, които са ви необходими за играта. Първо ще обърнем внимание на бутоните, които представляват размера на залозите. Необходимо е да си изберете сума на залог и кликайки върху бутона със съответната сума ще стартирате играта. Освен тях на разположение са и бутоните за звук, информация и цял екран, както и този за автоматични завъртания. От същото място можете да следите и текущият баланс, както и последните си печалби.

Какви са символите в играта?

В играта можете да намерите множество класически плодови символи, носещи ви най-различни по стойност награди. Сред тях са диня, сливи, лимони, грозде, череши и други. Освен тях ще откриете още и камбана, а Уайлд и Скатер символите са 7-ца и Звезда. Уайлд символа може да замества всички останали символи в играта и ви носи много добра печалба, но Звездата, която е скатер символ се изплаща най-добре, носейки ви цели 120 000 печалба, ако попаднете на 5 от нея.

Какви бонус фукции има играта?

Подобно на всяка класическа плодова ротативка, производителят тук е решен да поддържа максимално опростена играта. Това означава, че в Caramel Hot ще открием единствено най-търсените опции за допълнителни печалби, които са бонус функцията Gamble (Двойно или нищо), както и Джакпот картите. Първата от тях ви дава възможност да заложите на черно или червено последната ваша печалба, за да я удвоите, а Джакпот картите могат да ви донесат един от 4-те джакпота с натрупващ се награден фонд на съвсем случаен принцип.

Ако сте фенове на слот игрите с плодове безплатната Caramel Hot e много добър избор. Играйте я и вие безплатно в Betindex.net.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Caramel hot
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a