Играйте Burning hot безплатно

Burning hot Ревю

Burning Hot ✅ е класическа ротативка с плодове на разработчика EGT. В нея играчите получават пет барабана и пет печеливши линии, като символите представляват плодове, звезди, камбанки и други. Това е една от по-старите игри на Euro Games Technology, която е позната на множество играчи. Заглавието има и продължение 20 Burning Hot и 40 Burning Hot, като различното при тях е, че печелившите линии са повече на брой. А сега преминаваме към ръководството за Burning Hot.

Предлагаме Ви да изпробвате демо версията на Burning Hot, като си я пуснете от нашия сайт, без да се регистрирате, без да сваляте играта на хард диска на компютъра и без да извършвате депозит с истински пари. Играйте безплатно на тази слот игра за забавление, за да я опознаете.

Как се играе на ротативката Burning Hot?

Интерфейсът на слотовете на EGT е сходен, така че ако сте играли на други онлайн ротативки на компанията, няма да се затрудните с Burning Hot. Общо взето всичко започва, след като направите залог, като минимума за една печеливша линия е 1 диамантче, а максимума 20 диамантчета. В долната част на екрана са поставени бутони за бутони за бързо залагане, с чиято помощ можете да умножите залога си. Бутоните са номерирани, както следва: 5, 10, 25, 50 и 100, като с натискането на някой от тях избирате дадената сума, а барабаните се завъртат автоматично.

На ваше разположение е и бутонът „Play” който стартира играта при единичен залог направен от Вас. Ако обаче искате да извършите поредица от завъртания, е нужно да кликнете на бутончето „Autoplay” и макарите ще се въртят, толкова пъти, колкото поискате. Един от най-важните бутони е синият бутон с обозначение „i”, който се намира в долната лява част на игралния прозорец. След като натиснете този бутон ще видите информация за печелившите символи и какви награди носят те, когато Ви се паднат 3, 4 или пет пъти в една или повече печеливши линии, докато играете.

Разполагате с още няколко бутона, като например такъв за спиране и активиране на звука, както и за уголемяване или намаляване размера на екрана. Налично е и полето „Баланс“, в което ще следите вашите печалби и загуби. Като цяло се играе много лесно и ще свикнете бързо с играта.

Каква е максималната печалба в Burning Hot?

Най-голяма печалба от 3000 диамантчета, носи символът „Седмица“, когато се падне пет пъти в печеливша линия. Интересно е, че в играта има не един, а цели два скатер символа „Звездичка“ и „$”, които заместват останалите символи. Уайлд символът пък е „Детелина“ и също замества другите символи, с изключение на скатер символите. С други думи, ако имате детелинка на втори, трети или четвърти барабан, то този символ ще замести останалите и ще Ви донесе награда.

Препоръчваме Ви да кликнете на синьото бутонче „i”, за да видите пълната таблица с печалби от плодовите символи, скатер символите, уайлд символа и останалите икони в ротативката. По този начин ще знаете какви са печелившите комбинации и какви дивиденти ще Ви донесат те.

Видове символи в играта

Можем да кажем, че играта приспада към жанра слот игри с плодове, но има и някои други символи, които се помнят от класическите слот машини. По-интересното е, че в Burning Hot им 2 скатер символа, а не един, както при повечето заглавия на EGT. На вашето внимание прилагаме списък с всички съществуващи символи в играта, които могат да Ви донесат печалби:

 • Лимони;
 • Черешки;
 • Диня;
 • Портокал;
 • Сливи;
 • Грозде;
 • Камбанка;
 • Седмица;
 • Скатер символ „Звездичка“;
 • Скатер символ „$”;
 • Уайлд символ „Детелина“;

Бонуси и безплатни врътки

В тази игра няма безплатни завъртания, но пък за сметка на това има два атрактивни бонус рунда. Първият ще се активира, когато спечелите минимум 175 диамантчета, като тогава ще се появи бутон „Gamble”, който ще Ви отведе до бонус за удвояване на печалбата. Предлага Ви се да избирате между черно и червено, а ако познаете ще получите наградата си в двоен размер. Имайте предвид, че ако не познаете цвета, то тогава ще загубите всички спечелени средства.

На разположение е и бонус мистерия, при която имате 12 карти на разположение. Ако обърнете 3 карти от една и съща боя, ще спечелите джакпота, който важи за печелившия знак. Имате 4 джакпот нива – за спатия, за каро, за купа и за пика. При обръщане на три спатии ще вземете най-малкия джакпот, а по-големите награди са за каро, купа и пика. Сумите, които важат за четирите бои карти, можете да видите изписани най-горе на екрана на игралния панел в Burning Hot.

Стратегия и начин на печелене

Няма как да Ви посочим стратегия, която носи 100% печалба, но пък за сметка на това, трябва да имате предвид, че връщането към играча (RTP) за този слот се равнява на 96.45%, което е доста сериозна цифра. Това значи, че онлайн слот машината редовно дава печалби на играещите. Ако рискувате с по-високи залози, то тогава при успех бихте могли да се сдобиете с огромни печалби.

Бонус рундовете също са интересни. Познаването на черно / червено удвоява печалбите Ви, а бонус мистерията Ви предлага четири или петцифрени джакпоти, когато обърнете 3 еднакви карти. Предвид всичко това можете да си изградите собствена стратегия и тактика,с която да играете. По-важното е късметът да Ви сполети и да реализирате печеливши линии.

Мобилна версия на Burning Hot

И, макар че Burning Hot е една от по-старите игри на EGT, тя също притежава адаптивен дизайн, което позволява на собствениците на смартфони и таблети да играят през мобилните си устройства. Ротативката ще се смали и ще се нагоди според дисплея на устройството Ви, но за да я играете е необходим Flash Player, който може да се свали напълно безплатно от интернет.

Другото условие за пускане на мобилната версия е устройството да работи с някоя от операционните системи Windows, IOS или Android. Разбира се, трябва да имате и връзка с интернет. Играчите могат да пуснат на мобилните си апарати, както безплатната версия на играта, така и тази с истински пари, стига да се регистрират в някое от съществуващите онлайн казина.

Къде можем да играем Burning Hot с истински пари?

В началото на нашето ръководство към онлайн ротативката, посочихме възможността да играете на демо версията директно от сайта ни. Предлагаме да изпробвате играта, за да видите, как се играе, как се залага и да печелите виртуални пари за забавление. Ако обаче искате да правите залози на Burning Hot с истински пари, трябва да се регистрирате в някое от следващите онлайн казина:

 • Efbet;
 • Winbet;
 • Bet365;
 • Bwin;
 • Palms Bet;
 • Pokerstars;

Често задавани въпроси (FAQ)

Няма нищо сложно в това да играете на демо версията на ротативката. Достатъчно е да я пуснете от нашия сайт и да следвате инструкциите, които сме дали в ръководството ни. Запомнете, че това е безплатна игра и печалбите Ви са виртуални, а не реални. Ако да залагате истински пари, трябва да се включите в някое от онлайн казината, за които сме дали информация в сайта ни;
Минималният залог за една печеливша линия в Burning hot е 1 диамантче. Разбира се, можете да увеличите залога си използвайки бързите бутони, които ще откриете в самата игра.
Максималният допустим залог за една печеливша линия в играта е 20 диамантчета. Вие можете да увеличите този залог, като заложите за повече от една печеливша линия. Това отново се прави, след като използвате бутоните за бързи залагания, които се намират под колоните в машинката.
Тази игра е с пет печеливши линии, които са разпределени в пет колони. На тези линии трябва да се появят печеливши комбинации от символи по хоризонталата, вертикалата или диагонал.
Предлагат се два скатер символа – звездичка и $ (знак на долара). Освен това има и уайлд символ, който е под формата на детелина. Тези символи заместват всички други по барабаните.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Burning hot
🌌 Доставчик: egt
📉 Печеливши Линии: 40
📊 Колони: 5
🚀 Тема на слота: Плодове
🔻 Минимален залог: 10.0
🔺 Максимален залог: 200.0
💰 Максимална печалба: 80 000
💸 Възвращаемост:95.93%

Играйте Burning hot с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка