Играйте Blue Heart Slots безплатно

Играйте Blue Heart Slots с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка

Blue Heart Slots Ревю

Blue Heart е слот игра на EGT, кръстена на легендарният син диамант Blue Heart и неговата кражба. Тази ротативка разполага с цели 100 печеливши линии, които могат да се регулират, както и с 5 барабана.

Как се играе играта?

Blue Heart, както и други ротативки на компанията EGT могат да бъдат стартирани само с един бутон. В случая имаме бутони на които е изписана сумата за залог, които са подредени в долната част на екрана. Те варират от 1 до 5 за всяка печеливша линия. В тази хоризонтална лента се намират и всички останали бутони на настройване на играта, така че тя да ви бъде максимално комфортна. Освен това забелязваме и двете оцветени в черно полета, които са за вашият баланс, както и за последната ви печалба.

Какви символи има играта?

Символите в играта са подкрепени от името на играта – те са изобразени като различни скъпоценни камъни в чудати форми и цветове. Има ги и задължителните Вале, Дама, Поп, Асо, които носят различни по стойност печалби, налични са и различни персонажи. Можете да откриете още и синият диамант, който е в ролята на Уайлд символ, както и Скатера, който ще откриете като бижутерия.

Има ли бонус функции в играта?

Да, редица  бонус функции са налични в Blue Heart, като освен стандартните Двойно или нищо и Прогресивен джакпот в 4-ри стъпки, намираме и други възможности за допълнителни печалби. Една от тези възможности е свързана със Скатер символа, който ще ви даде 10 безплатни звъртания, ако попаднете на 3 или повече от тях. Тази функция не би била толкова интересна, ако не беше и факта, че Уайлд символа ще заеме целият последен барабан с цел да формира възможно най-много печалби.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Blue Heart Slots
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a