100 Burning Hot

100 Burning Hot е една от най-добрите ротативки. Барабаните тук са 5 на брой, а печелившите линии са 100. Тематиката е класика и включва плодове.

Как се играе играта?

За да стартирате играта е необходимо да направите своя залог посредством бутоните, които са разположени в долната част на играта, където ще откриете и другите възможности за настройка на игратa, сред които настройка за цял екран, както и бутони за информация и автоматична игра. Полетата указващи вашият демо баланс, както и последната ви печалба можете да откриете съответно вляво и вдясно в играта.

Какви са символите в играта?

Символите в играта определено не ни изненадват – налице са всички класически плодови символи като наприме череши, лимони и диня. Разбира се, тук виждаме и червената 7-ца, която носи и най-високата печалба в играта.

Специалните символи са общо 3 – 1 Уайлд и 2 Скатер символа. Уайлда е четирилистна детелина. Тя има способност да се появява на 2-ри, 3-ти и 3-ти барабан и може да замества всички символи на съответният барабан при появата си. Доларът, който е един от скатерите носи най-високата печалба в играта – цели 100 пъти на вашият залог. Другият скатер е изобразен като лилава звезда и може да бъде срещнат само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

Бонус функции

Стандартните бонус функции, които ще откриете и в други игри на ЕГТ. Това са именно Джакпот картите, както и функцията Двойно или нищо. Джакпот Картите са разположени в горната част на играта и се трупат динамично, а функцията двойно или нищо ще можете да използвате след всяка печеливша врътка.

Ако и вие харесвате класическите плодови ротативки като 100 Burning Hot, можете да разгледате предложенията на Betindex.net, където ще намерите много безплатни предложения, които не изискват регистрация.

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега