Bwin King of Europe с 2 000 000 награден фонд

Bwin King of Europe с 2 000 000 награден фонд
Оценете тази статия

Bwin е един от букмейкърите, които могат да се похвалят с разнообразни промоции за различни поводи. За да честват старта на Европейското първенство, Bwin е подготвил страхотна промоция за всеки един от клиентите на компанията. Промоцията е наречена King Of Europe и предлага общ награден фонд от над 2 000 000лв. Вижте какво е нужно, за да станете и вие Крал на Европа.

Колко време продължава промоцията?

Валидността на промоцията е от 9.06.2021 година до 11.07.2021 година, или иначе казано до края на Европейското първенство.

Как можем да вземем участие?

За да вземете участие в играта не се изисква нищо сложно.  Bwin дава възможност всеки от вас да си избере отбор и да се присъедини към него. Още с присъединяването към отбор, вие автоматично ще получите 2 лева под формата на безплатен залог. Отборите са общо 25 и отговарят на участниците в Еврото. След като се включите към някой от отборите, вие и вашите съотборници ще се състезавате срещу останалите. Най-добрият от отборите ще грабне 1 000 000лв. кеш, които ще раздели с останалите играчи. 

Ще попитате как ще се съревновавате? Просто е, трябва да изпълнявате мисии, които са общо 8. За всяка една от мисиите освен, че ще допринасяте с точки за отбора си, ще получавате и индивидуална награда. Ако успеете пък да изпълните всички 8 мисии, ще си поделите колосалните 200 000лв. кеш с останалите успешни играчи.

Имайте предвид, че ако не завършите поне 2 от мисиите в играта няма да имате право на дял от наградният фонд на отбора ви.

Какви са условията на промоцията?

За да участвате в промоцията е необходимо да сте регистрирани и вашата сметка в букмейкъра да бъде верифицирана. След като изберете своя отбор, до края на промоцията вие нямате право да променяте своя избор, затова избирайте внимателно.

2 лв. Free Bet

Както споменахме в момента в който си изберете отбор, вие ще получите 2лв. под формата на  безплатен залог, който ще бъде кредитиран по сметката ви. Той е с валидност от 72 часа и след този период ще стане неактвиен. Ако с този безплатен залог направите печеливша селекция, то по вашата сметка ще бъде кредитирана само чистата печалба от нея. Ако имате повече от един Free bet, те ще се натрупват до края на тяхната валидност.

Какви са мисиите и наградите от тях?

За всяка успешна мисия, вие ще добавяте точка към общият сбор на отбора си. Всяка една от мисиите има следните изисквания и съответно ще ви донесе интересни награди.

  • Мисия 1: Залог на живо на минимална стойност от 20лв. и коефициент от 1.50 на който и да е спорт. При успех ще получите 10% увеличени коефициенти, които ще можете да използвате със сума максимум 20лв.
  • Мисия 2: Трябва да направите комбиниран залог преди началото на мач, с минимална стойност 20лв и минимален коефициент 3.00 на какъвто и да е спорт. За успех тук ще получите жетон за 25% увеличени коефциенти при максимален залог от 20лв.
  • Мисия 3: Единичен залог на точен резултат за футболен мач с минимална стойност 20лв. и коефициент от най-малко 1.50. За него ще получите жетон за 50% увеличени коефициенти при залог от максимум 20лв.
  • Мисия 4: Залог създаден през функцията създай залог при 20лв. минимален залог и коефициент от 1.50 на какъвто и да е спорт. За него имате гарантиран Free Bet за 10лв.
  • Мисия 5: Трябва да направите печеливш залог на минимална стойност 10лв. и минимален коефициент от 5.00 на какъвто и да е спорт. За него ще получите отново 10лв. Free Bet.
  • Мисия 6: Трябва да имаш печеливш залог на минимална стойност 10лв. при минимален коефициент 25.00. При успех от ваша страна ще получите безплатен залог от 20лв.
  • Мисия 7: Тук е необходимо да напрваите печеливш залог на стойност минимум 10лв. при коефициент по-голям от 50.00 на какъвто и да е спорт. Безплатният залог, който ще получите е в размер на 50лв.
  • Мисия 8: Ако спечелите залог с минимална стойност 10лв. на коефициент по-голям от 100.00 на който и да е спорт, то вие ще участвате за голямата награда – 200 000лв. награден фонд, който ще бъде поделен между всички успешно справили се участници.

Заключение

Много интересно и напрегнато се очертава да е Европейското първенство в Bwin. Изберете си отбор, участвайте в мисиите и така ще си донесете не само много персонални награди, но имате шанс и да спечелите дял от наградният фонд, който е на стойност над 2 000 000лв. Играйте сега!