Free Fortune Spells Slot

Fortune Spells е слот игра, която е дело на световноизвестната българска компания EGT. Слот играта е с фентъзи тематика и има 10 регулируеми линии и 5 барабана.

Как да играя играта?

Можете да завъртите барабаните много лесно. Единствено е необходимо да изберете размера на залога си от бутоните, изобразени в долната хоризонтална лента и след това да натиснете избраният от вас. В тази игра залогът може да варира от 1 до 20 за всяка печеливша линия, като освен възможностите за залог в долната част на ротативката имате възможност и да настройвате други аспекти от играта, като например силата на звука и автоматичните завътания, които са разположени в лявата част на играта, където е и бутонът за информация. Имате налични още и информационни полета, където ще можете да следите в реално време с какъв демо бюджет разполагате, както и каква е последната спечелена от вас сума. Печелившите линии пък можете да регулирате от двете страни на барабаните.

Символи в играта

Във Fortune Spells е застъпена фентъзи тематиката и опредлено символите го доказват. Различни символи на магьосници, феи и фантастични създания ви очакват с различни печалби. Те са комбинирани със традиционните хазартни символи 10, Вале, Дама, Поп и Асо. Специалният символ тук е само един, като неговите възможности са наистина големи. Той е изобразен като еднорог и може да замества всички символи по полето, но същевременно ви дава огромен награден фонд, както и безплатни завъртания.

Бонус функции във Fortune Spells

 

EGT е подготвила комбинация от много интересни функции, които да ви донесат изключителни награди. Една от тях е Gamble функцията, която в България е по-известна като двойно или нищо. Тя ви дава шанс да заложите последната спечелена сума на черно или червено с цел да я удвоите. Можете да се възползвате и от цели 4 прогресивни джакпота, които могат да бъдат активирани на случен принцип. Не е за подценяване и функцията на специалния символ, който освен големи награди, ще ви донесе и 12 безплатни врътки, ако попаднете на него три или повече пъти. 

efbet logo 1500лв Казино Бонус Бонус Код: ****** Вземи сега