01:58 PM GMT +2
Последвайте ни:

Betfair

Jul 26, 2016 Михаил Васков 4.4 / 5

Основна информация

 • Уебсайт - Betfair.com

 • Година на създаване - 1999 г.

 • Страна - Великобритания

 • Лиценз - Основният лиценз се получава в Малта, имат лиценз и от българската Държавна комисия по хазарта

 • Версия на български език - Да

 • Възможност за игра в български лева - Да

 • Бонус - €30 в безплатни залози

 • Имейл - support.bg@betfair.com

 • Телефон - 00359 2491 7755 (11:00-19:30 ч.)

 

Betfair е един от най-големите сайтове за залози в уеб пространството. Сайтът оперира едновременно като букмейкър и като борса за залози. Това е безспорно най-голямата борса за залози онлайн. Не само, че няма по-голяма борса за залози от Betfair, ами няма и дори такава, която да се доближава до нея.

 

Betfair стартира през 1999 г. Благодарени на основателите си Андрю Блек и Ед Рей. Те са пионери в идеята за борси за залози. Най-просто казано, борсата за залози позволява на потребителите да залагат едни срещу други, определяйки коефициентите сами или приемайки тези на другите играчи в борсата.

 

 

През септември 2015 г., Betfair и един от големите им съперници в света на залозите, ирландския букмейкър Paddy Power, сключиха договор за сливане, което беше завършено през февруари 2016 г. и така се формира Paddy Power Betfair. Въпреки това, Paddy Power и Betfair все още работят като отделни брандове в редица страни, една от които е България. Великобритания, Ирландия и Италия също са държави, при които двата букмейкъра продължават да функционират самостоятелно. Обединената компания е със седалище в Дъблин, но има офиси в няколко страни.

 

Betfair притежава лицензи в България, Великобритания, Гибралтар, Малта, Испания, Италия, САЩ, Австралия и Дания.

 

До 2012 г. Betfair работеше единствено като борса за залози, но тогава бе създадена и тяхната букмейкърска къща. Освен фиксирани коефициенти и борса за залози, в сайта можете да намерите още покер зала, бинго и други възможности за игра.

 

Защо ни харесва да играем в борсата на Betfair

Има много неща за харесване, когато става въпрос за най-голямата борса за залагания в света. Техните коефициенти в борсата за залози винаги са най-добрите в интернет пространството. Това се дължи на факта, че в борсата си Betfair функционира единствено като посредник между играчите, които залагат едни срещу друг,и и по този начин не рискува никакви пари, което им позволява да поддържат комисионната си на толкова ниско равнище, че коефициентите винаги да изскачат едни гърди пред тези на традиционните букита. Така например, в един традиционен букмейкър може масово залозите да са за победа на единия отбор и, ако този отбор победи, букито ще е на сериозна загуба. Те компенсират потенциалните загуби с по-голяма ставка. Общото правило е, че колкото по-голям интерес има към едно събитие и съответно колкото повече са играчите на борсата, толкова по-добри са коефициентите за него.

 

В букмейкърската част коефициентите не са нивото на борсата (като изключим някои от по-малките пазари), но пък са много конкурентни в сравнение с останалите букмейкърски къщи.

 

Другата голяма положителна черта от използването на борсата е, че тя ви позволява да залагате и "СРЕЩУ" сбъдването на един залог, което открива цял един нов свят пред вас що се отнася до залаганията. Така например, в един обикновен букмейкър можете да поставите залог за това, че Лудогорец ще стане шампион на България, но няма как да поставите залог за това, че Лудогорец НЯМА да стане шампион. Борсата на Betfair ви позволява това.

 

Повече за механизмите на работа в борсата на Betfair и стратегии за играта в нея можете да видите в "Как да печелим пари от спортни залози в Betfair"

 

Депозитен бонус в Betfair

Betfair предлага отделни депозитни бонуси за двете си услуги.

 

Депозитен бонус в букмейкъра на Betfair

 

Букмейкърът на английския хазартен сайт предлага на новите си потребители депозитен бонус, който е в размер на €30. Единственото нещо, което трябва да направите, за да го получите, е да поставите един залог в размер на €10. Тоест, залагате 20 лв., получавате 60 лв.

 

Бонусът е под формата на безплатни залози. Ще получите три залога от по €10.

 

Ако един или повече от направените безплатни залози се окажат печеливши, вие ще получите само чистата печалба от тях. Тоест, ако даден залог е направен при 1.50 коефициент, по сметката ви ще бъдат кредитирани €5 (€10 Х 1,5 - €10).

 

Депозитен бонус в борсата за залози на Betfair

По-различен е форматът на бонусът за нови клиенти в борсата.

 

За да се възползвате от този бонус, трябва при отварянето на сметката да въведете промо кода EXE501.

 

След като сте се регистрирали и съответно депозирали пари, трябва да направите залог на стойност най-малко €20 в борсата.

 

В случай, че залогът ви е губещ, Betfair ще ви преведе по сметката €20.

 

По какъв начин мога да депозирам в Betfair?

 • Кредитна или дебитна карта Visa или Master

  Минимален депозит от €6, моментална обработка, без такса

 •  

 • Neteller

  Минимален депозит от €15, моментална обработка, без такса (Важно: Ако депозирате чрез Neteller, няма да получите депозитен бонус)

 •  

 • Skrill

  Минимален депозит от €10, моментална обработка, без такса (Важно: Ако депозирате чрез Skrill, няма да получите депозитен бонус)

 •  

 • Paysafe

  Минимален депозит от €10, моментална обработка, без такса

 •  

 • Банков път

  Минимален депозит от €15, обработка в рамките на една работна седмица, без такса (все пак такава може да бъде начислена от банката)

 

Залози на живо, мобилни залози и преки предавания

За толкова сериозен хазартен сайт няма нужда да споменаваме, че има секция за залози на живо и тя е на отлично ниво, давайки ви шанса да залагате в реално време на почти всички събития, които се предлагат пре-мач.

 

Благодарение на мобилната версия на Betfair, можете да залагате дори и когато сте на стадиона да гледате любимия си отбор. Betfair поддържа мобилни версии за iOS, Android и Windows. Имайте предвид, че повечето от останалите букмейкъри нямат мобилна версия за Windows устройства, така че ако телефонът или таблетът ви са с такава операционна система и искате да залагате в движение, определено трябва да се спрете на този сайт за залози.

 

 

Тези, които не са на стадиона, няма нужда да се притесняват, а просто могат да се насочат към лайв стрийминг услугата на сайта. Betfair ви дава напълно безплатно правото да гледате стотици спортни събития всяка седмица от системата за залози на живо в Betfair. Единствено е необходимо да имате някакви пари в сметката си. Не е нужно да залагате с тях, просто трябва да ги има.

 

Заключение

Ако искате да играете в борса за залози, няма никакво съмнение, че Betfair е единственият правилен избор. Но дори и да търсите обикновен букмейкър, Betfair пак има много какво да ви предложи, въпреки скромния опит на букмейкърската си част. Винаги ще можете да разчитате на професионалния екип за поддръжка на клиентите, а многото текущи промоции и бонуси ви гарантират, че няма да съжалявате за избора си.


Вземете 100% Бонус от Bet365