betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm

PokerStars.bg

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ ДА ЗАЛАГАТЕ В:

efbet-logo

Начален Бонус до 200лв.

Заложи Тук

betano-logo

Начален Бонус до 300лв.

Заложи Тук

palmsbet-logo

Начален Бонус до 200лв.

Заложи Тук

PokerStars е най-големият покер сайт в света. Основан през 2001 година, от самото начало онлайн платформата привлича интереса на много покер играчи. В близкото минало двата основни конкуренти в онлайн покер индустрията бяха Full Tilt Poker и PokerStars. Впоследствие PokerStars придоби Full Tilt Poker, като този процес отне няколко години, докато окончателно през 2016 всички играчи бяха прехвърлени в Pokerstars, което превърна онлайн платформата в едноличен лидер сред световните покер сайтовете. За справка – в повечето време PokerStars генерира повече трафик отколкото всички западни покер сайтове взети заедно, което само по себе си говори за мащабността на този сайта. В добавка на това PokerStars е номер едно по турнири, кеш игри и събития на живо (със своя онлайн ТВ канал, чрез който може да наблюдавате най-титулуваните PokerStars турнири). Сайтът притежава лиценз от Държавната комисия по хазарта на Република България и в момента оперира напълно легално на територията на страната.

Бонус – вземи 600 долара начален бонус

Очаква ви изключителен бонус при регистрация в PokerStars. Това се явява 100% от стойността на депозираните от вас средства, като имате възможност да направите до три депозита в рамките на 60 дни (до $600). Бонусът ще бъде преведен във сметката на профила ви под формата на рабат точки. Звучи сложно, но всъщност е много проста процедура и е във ваша полза. Рабат е промоция или бонус, който вие получавате и може да залагате. По този начин, когато залагате вие първо ще залагате средствата, които са ви дадени от казиното (в случая рабат точките), а чак след това, ако ви се наложи ще залагате свои собствени пари. Така лесно ще може да си правите сметка кога залагате свои пари и кога играете със своя бонус. По правило винаги първо се играе с рабат точките и ако ги изгубите чак тогава започвате да играете с личните си средства. Звучи примамливо, нали?

Например - играч депозира $600. След това той получава допълнително рабат на стойност $600, който ще се освобождава на части от $10 за всеки 180 точки за осребряване, спечелени през следващите четири месеца. Хубавото е, че бонусът е валиден в следващите четири месеца и така, например, можете да депозирате $100 да изпълните изискванията по бонуса ви (което ще рече да заложите и разиграете полагащите им се рабат точки), след това да депозирате нови $100 и да изиграете бонус рабат точките и по тях. Ако направите теглене след този депозит, вие губите правото си за получаване на следващи бонуси, дори и по време на срока на офертата (до 4 месеца след първия ви депозит).

Безплатна игра на стойност 30 долара

Друг бонус, които може да получите при първи депозит. Ако депозирате над $20 използвайте кода „THIRTY” и ще получите $30 като безплатен вход в различни игри. Този бонус ще бъде разпределен към вашата сметка в течение на 6 дни като в първите три дни получавате 5 билета на стойност $1 за Спин & Гоу игра, четвъртия и шестия ден получавате безплатни $5, които да използвате както сметнете за добре, а на петия ден отново получавате 5 билета за Спин & Гоу игра на стойност $5.

Как да инсталирам проложението на PokerStars.bg?

Кликнете на зеления бутон "Download and play", който се намира на началната страница.

Инсталирайте приложението на вашия компютър. Маркирайте опциите за инсталиране, като посочите къде искате да бъде инсталирано приложението и неговите преки пътечки (shortcuts). След това отбележете, че сте съгласен с условията на Pokerstars.bg и кликнете на зеления бутон "Инсталирай".

Инсталацията няма да отнеме много време. След това просто кликнете на иконката на покер старс и приложението ще се отвори. Може да разгледате масите, събитията и всички Покер Старс турнири. Но най-важното нещо, което трябва да направите след като сте инсталирали приложението е да се регистрирате.

Как да се регистрирам в PokerStars.bg?

След като вече сте инсталирали приложението е време за регистрация. Няма как да се регистрирате в сайта, това може да се случи само в приложението на PokerStars. В горната част на приложението ще видите зелено поле, наречено "Включете се сега".


След като кликнете на "Включете се сега" приложението ще ви накра да премиете през няколко стъпки на регистрация. Първата е да създадете свой собствен StarsID, който трябва да е минимум 4 символа. Ако желаното от вас ID е заето, то платформата ще ви предложи няколко други варианта, които се доближават до него. След това по-надолу са полетата за парола и потвърждение на паролата.

На следващата стъпка от регистрацията се попълва имейл адрес и държава на пребиваване. Преди да продължите напред трябва да кликнете на последните три потвърждения - че сте навършили 18 години, че те наясно с политиката за конфиденциалност на сайта и че сте наясно с правилата за игра. След това кликнете на "Създай сметка" долу вдясно и готово - вече имате сметка.

Бидейки притежател на сметка вие имате възможност да играете с играете с истински пари или с виртуални. Както можете да се досетите, повечето игри и турнири са с реални пари, като за да се включите в тях вие трябва да депозирате средства в сметката на профила си.

Как да депозирам пари в PokerStars.bg?

След като вече имате профил в PokerStars.bg е време да депозирате средства в сметката си. Намирате се в лобито на приложението (началната страница), а в горния десен ъгъл в платинен цвят се намира надписът "Каса".

Още с първия клик върху касата приложението директно ще ви прехвърли към страницата за депозит. Трябва да си изберете кой метод ще използвате, като изборът е доста голям.

Добрата новина е, че най-популярните и достъпни методи на депозиране са налични - дебитна/кредитна карта и чрез EasyPay. Обикновено всеки разполага с разплащателна карта, която може да регистрира, за да депозира пари и да тегли своите печалби, а другият изключително досъпен начин е чрез някой офис на EasyPay - бързо, лесно и удобно. А ето кои са всички налични методи на депозиране:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Neteller
  • Entropay
  • ePay.bg
  • Skrill
  • PaysafeCard
  • банков трансфер

 

Ако сте избрали метод на депозиране с дебитна/кредитна карта и сте натиснали бутона "Депозирай" следващата стъпка е да въведете данните на вашата карта.

В първото поле „Номер на карта“ вие трябва да попълните 16-те цифри от лицевата част на картата. Следва полето за валидност на картата, където трябва да въведете месец и година, до които е валидна картата(тази информация се намира на самата карта). В полето "Номер на верификация на картата" трябва да попълните 3-цифрения код за сигурност, който може да намерите на задната страна на самата карта. Накрая въвеждате сумата, която искате да депозирате. Обърнете внимание, че минималната сума на депозит е 10 лв. В последното поле "Код за рабат" трябва да въведете бонус код STARS600. Първите ви 3 депозита с обща стойност до 600 долара ще ви бъдат дадени на 100% под формата на рабат точки(повече информация по този въпрос дадохме в по-горния абзац за бонусите).

Турнири

Като най-голям покер сайт в света, в PokerStars има най-добрите и масови покер турнири. Има мащабни ежегодни и ежеседмични турнири на PokerStars, също така на разположение са и множество Sit&Go турнири, зависи от това какъв тип играч си и какъв тип турнири предпочиташ. Ето и самите турнири.

Годишни турнири

MicroMillions

Множество от турнири, които са достъпни за играчи от всяко ниво, поради ниските цени на билетите и големите наградни фондове. Цените на билетите започват от 0,11 долара, а общият награден фонд на всички турнири от серията на MicroMillions надхвърля 3 милиона и половина долара. Турнирите са над 121 и се провеждат в рамките на две седмици. Това е една чудесна възможност да си "сверите часовника" на турнир с играчи от всякакъв ранг на турнир с доста добър награден фонд.

WCOOP

World Championship of Online Poker (WCOOP) е световният шампионат на Покер Старс. Графикът на турнира включва над 60 по-малки турнира и се провежда в рамките на 2 седмици, обикновено през септември. Общият награден фонд на всички турнири от WCOOP е над 70 милиона долара. Освен огромна печалба, победителят се провъзгласява за Световен покер шампион. Повечето събития имат версия с нисък, среден и висок вход, който варира от $2,20 до $25 000.

Има два Главни турнира: с вход от $55 и гарантиран $1 милион, а вторият турнир е с вход от $5200 с гарантирани $10 милиона, включително минимум $1 милион за победителя!

SCOOP

Spring Championship of Online Poker (SCOOP) е пролетният шампионат по покер, който обикновено се провежда през месец май. През 2018 година имаше внушителни награди като гарантирани 110 милиона долара, в които се включват както кеш награди (включително всеки ден турнир с гарантирани 1 милион долара), така и билети за престижни покер турнири в платформата на Покер Старс. Разбира се, както всяко голямо събитие има три Главни турнира с входове от съответно $109, $1050 и $10 300, чийто общ награден фонд надхвърля 10 милиона долара.

Turbo Series

Ако обичате динамиката и Спин & Гоу, това е вашият турнир. А именно съвкупност от 74 бързи турнира с примамливи наградни фондове и страхотни оферти. Имате възможност да се насладите и да покажете вашите възможности в хипер-турбо и турбо версиите на популярните покер формати на Покер Старс. Наградните фондове са на обща стойност 15 милиона долара. Двата Главни турбо турнира-близнаци на са с вход oт $55 и $1050 с гарантирани наградни фондове от общо $3 500 000.

Входовете на обикновените турнири от Turbo Series започват с 11 долара, но също можете да спечелите място в тях и от сателитите с нисък вход.

Седмични турнири

Sunday Million

Представяме ви най-големият седмичен турнир по покер в света.  С гарантиран награден фонд от $1 000 000, а сумата, предназначена за първото място редовно надвишава $100 000. Всеки истински любител на покера, и по-конкретно на Тексас Холдем без лимит е длъжен да се пробва на Sunday Million и да премери сили с най-добрите покер играчи от цял свят. Имате шанс да спечелите билет за този турнир чрез стотиците сателити през седмицата или можете да се включите директно в турнира като си купите билет на стойност 215 долара. Високата цена на билета кара много от покер играчите да предпочетат първия начин по придобиване на пропуск за този турнир - печелейки по-малък седмичен турнир (цените на тези седмични турнири започват от под 1 долар).

 

Sunday Billion

Това е турнир, в който играете за виртуални пари. Иначе казано, борите се за дял от 1 милиард чипа. Това събитие се радва на огромен интерес именно поради щедрите си печалби, а и конвертирането от чипове в пари впоследствие е най-очакваната част за всеки един участник в Sunday Billion.

 

Sunday Warm Up

Поредният седмичен турнир, който ще ви заинтригува. Тук предимството е, че може да си спечелите билет от турнир с евтин билет или директно да си купите билет, който е на прилична цена. Цените и наградните фондове за този турнир варират, но наградният фонд е доста приличен.

Заключение

Организаторът на Световните серии по покер PokerStars е най-доброто място, на което да започнете да играете онлайн покер, независимо от нивото ви. Сигурната и надеждна платформа на сайта ви дава невероятна възможност да играете с играчи от цял свят на избрани от вас маси и турнири. Също така безплатното ръководство за покер стратегии е разработено, както за начинаещи, така и за играчи, които имат желание да надградят своите знания и умения. Каналът Pokerstars.tv ви дава неограничени възможности да сте близо до любимата ви игра и да следите как се развиват турнирите и големите играчи с излъчвания на турнири и събития от цял свят.


Въпреки наличието и на други сайтове с подобна платформа за покер, като тази на Bet365 покер, опитните играчи единодушно предпочитат PokerStars. Неслучайно PokerStars е създал едни от най-успешните играчи в света като Даниел Негреану, Крис Мънимейкър, Джейсън Самървил и други, които са използвали шанса си и сега са величията на съвременния покер.

 

Това ревю е актуализирано последно на 04 Sep, 2021 в 12:18

4.8/5 (12  votes )